zu dem Thema:
>z ankety sa dá SOAD, dá sa ešte Headcrash a aj podaktorý starý Linkin Park (pomohli mi v ranej puberte sa prestať rezať a sa vyrovnať s tým, že som panbiofluidtumblrsexuál, tak držte huby)
>no aj tak:
@popolcek» en.wikipedia.org/wiki/System_of_... dva z troch zdrojov oného tvrdenia sú tam dáke knihy o metale, tak možno to neni najpresnejšie ani sa tak sami nenazývajú, ale na polámanie tváre to hádam ešte neni :ehm:
@waagbistritz69 na yt je s ním pár rozhovorov na túto tému, ale v jednom sa vyjadril že nazvanie systemu ako nu-metalu je na polámanie nosa takže ja len na základe toho
@diablo7 tak ak sa bavime o systeme co ja viem? maju tam vela prvkov fakt maju pestru hudbu,svoje vsuvky,su jedinecny maju svoj styl skatulka nu metal sa tam vobec nehodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
zu dem Thema:
>z ankety sa dá SOAD, dá sa ešte Headcrash a aj podaktorý starý Linkin Park (pomohli mi v ranej puberte sa prestať rezať a sa vyrovnať s tým, že som panbiofluidtumblrsexuál, tak držte huby)
>no aj tak:
este som si spomenul