niektoré vaše komenty sú primitívne ale tak čo už majú veľmi veľa skvelých vecí, takže vybrať jednu je naozaj ťažké, ale tak prikloním sa k názoru @gorcsosfa
pravda vitazi,ja sa vratim,spalena laska skoro vsetky stare su dobre,texty pisal martin sarvas to je celkom zaujimave ze nikto z kapely a ja sa vratim napisal whisky zo slobodky
ja som vyrastala na tublatanke a eláne takže mám rada ale tak asi dnes, pravda víťazí...matka je OK...ldo ktora sa plavi do neznama jedina keru absolutne nemusim a este...jaks a to vola...pieseň pre eda či jako? neviem ale je to ok
Prišiel môj čas, Stojím padám, Pravda víťazí, Rock do civilu, Démon pomsty, Nebo peklo raj, Volanie divočiny,... toto je fantastická kapela a je úplne smiešne a trápne ako sa ju pár adolescentov tu snaží pošpiniť...
@mirokic co by si cakal od generacie odrastenej na modernej "hudbe", kde vsetko co nie je "in" je automaticky zle...dnes je cool rytmus, techno alebo co vlastne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
...premna asi stary dobry kabat, matka, vo velkej skole dni...cely album skusime to cez vesmir vlastne sa mi paci..