@nataly005
vlastne ánooo !
u Luigiho v Petržke, zastávka Námestie hraničiarov, tam je tiež dosť dobrá pizza a mrte lacná len ak nemáš rád cesnak, tak im to povedz, lebo inak ho tam zvyknú celkom dosť dať
La mamma pri trnavskom myte jednoznacne.. I ked interier neviem ci sa ti bude az tak pacit, je najma mala ale vazne pizza najsamlepsia a netvrdim to iba ja
aha, no jasné ! a ak myslíš pizzu akože trojuholníčky, tak na obchodnej kúsok od McDonaldu na oproťajšej strane, HAPPY KEBAB sa to volá tam je TOP pizza, keď majú raz za čas nivovú, tak ojoj :3 veľa ľudí hovorí, že v Tulipe je dobrá, ale podľa mňa vôbec. happy kebab je happy kebab.
mne osobne veľmi chutila pizza v Ivanke pri Dunaji, Emilia alebo tak nejak sa tá pizzeria volala a samozrejme Pizza Mizza je klasika, ale nie Express, tá im veľmi nejde
Mne najviac chuti v Rosso Nero pri Kuchajde. Ale samozrejme nie v ramci obedoveho menu, ale vecer. Konkretne Tommasso (ale uz nejem maso, takze som ju dlho nemal)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a čo ta v Petržalke kam si ma volal už tak 100x?
vlastne ánooo !
u Luigiho v Petržke, zastávka Námestie hraničiarov, tam je tiež dosť dobrá pizza a mrte lacná len ak nemáš rád cesnak, tak im to povedz, lebo inak ho tam zvyknú celkom dosť dať
a v BA? eeee, tu mi neucarovala asi ziadna. pizza chip ma lacnu dost za 3.90 aj s krabicou a chuti mi, pekne ocesnakuju tenke okraje.
a výborný pomer cena/čo za to človek dostane je v tom stánku s pizzou pri zastávke Poštová
po novom sa ta zastavka vola Poštová-Martinus
Ale záležalo aj na tom, kto ju robil. Nie všetkým to dobre išlo. Konkrétne zastávka Vlčie hrdlo, FreshFoodBar.
Nielen preto, že bývam tri minúty odtiaľ, ale naozaj zbožňujem ich vegetariánsku pizzu.
Inak pizza na Slovensku stoji za picu...