na margo fóra najhoršia práca , vytváram fórum najlepšia práca ! naj vysnívané povolanie, ktoré vás bude napĺňať šťastím ja mám sen no.1 byť super lekárkou a potom hocičo v oblasti medicíny,výskum, výučba ...
Ja robím na úrade, s ľuďmi... a nič pre mňa, úplne snívam o tom že by som pokojne sedela, sama a len niečo analyzovala, vyhodnocovala a podobne... To by bol úplne super job, tak snáď sa asom pošťastí no
Letuska a povolania spojene s cestovanim(okrem tych kde by som musela ukazovat svoje telo), architekt, lekar...ale aj tak ja skoncim pri najlepsom 8 h za pocitacom v kancelarii
Dealer.. ..
Ale inak niečo s cestovaním po svete. Alebo mať vlastný ranč s koňmi
Alebo robiť pre national geographic alebo na správe nejakého národného parku
Ja by som chcela chodiť po svete a testovať luxusné hotely, že či je to tam všetko ako má byť. Personál, čistota... Buď pre určitú sieť hotelov alebo ako nezávislá osoba by som čakala kto ma kde pozve a ja mu potom vypracujem posudok ako to tam bolo
Nj, to by bolo fajn
@willbebetter presne! nie len peniaze, ale aj to neskutocne mnozstvo veci, co dostavaju zadarmo, fnuck
pre mna asi ten job, co ponukala jedna letecka spolocnost, ze by mi platili za cestovanie a snapchatovanie
a este asi naj job mat rozbehnuty vlastny biznis, jktoremu sa dari. a esteee hocico so zvieratkamiiiiii
Prekladat knizky, editovat knizky, vydavat knizky, cokolvek spojene s cestovanim (okrem letusky a pilota , nieco so zvieratkami.. ale napriklad na takych Maldivach by mi nevadilo ani predavat banany
podnikať už si vlastne nič iné ani neviem predstaviť.. no a samozrejme okrem toho, že keď vyštudujem a dokončím si kurzy a omáčky okolo toho čo treba..tak by som chcela skúsiť montessori škôlku a školu..a po čase možno aj založiť vlastnú aj keď neviem či toho sa dožijem pri tom kvante náležitostí, ktoré sú k tomu potrebné nič iné si asi neviem predstaviť
Spisovateľ, úradník, človek, čo je platený za teórie, ktoré napíše do príbehu. Len nech je to osamote. Alebo usporadúvať knihy, len nech sa ma nikto nič nepýta.
Take velmi zahalacske by ma asi ubijali, zajebavat sa viem aj v pyzamku doma. Fyzicke veci ma bavia, ale nie su dostatocne stimulujuce pre hlavu. S ludmi robit je des. Prilis samostatna praca - neviem si sama zdravo organizovat cas. Praca v odbore - prilis zodpovedna, prilis stresova.
@23
Som strašne rozpoltený človek, raz chcem byt introvertne zavretá, inokedy komunikovať s ludmi, potom tvoriť, vymýšlať a niekedy proste iba hlupu mechnaicku robotu.
Ale asi určite niečo kde by som cestovala ( ako bolo spomenuté skoro v každom komente) vždy som si rpedstavovala že si založím jazzovu kaviaren!
Alebo by ma bavilo vymyslieť nejaky svoj projekt celý, vylepšovať to, realizovať . a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale inak niečo s cestovaním po svete. Alebo mať vlastný ranč s koňmi
Alebo robiť pre national geographic alebo na správe nejakého národného parku
Nj, to by bolo fajn
A ešte sa mi páči aj nápad tých travel-blogov, kde ľudia cestujú, píšu si blog a živí ich to.
pre mna asi ten job, co ponukala jedna letecka spolocnost, ze by mi platili za cestovanie a snapchatovanie
a este asi naj job mat rozbehnuty vlastny biznis, jktoremu sa dari. a esteee hocico so zvieratkamiiiiii
Take velmi zahalacske by ma asi ubijali, zajebavat sa viem aj v pyzamku doma. Fyzicke veci ma bavia, ale nie su dostatocne stimulujuce pre hlavu. S ludmi robit je des. Prilis samostatna praca - neviem si sama zdravo organizovat cas. Praca v odbore - prilis zodpovedna, prilis stresova.
Som strašne rozpoltený človek, raz chcem byt introvertne zavretá, inokedy komunikovať s ludmi, potom tvoriť, vymýšlať a niekedy proste iba hlupu mechnaicku robotu.
Ale asi určite niečo kde by som cestovala ( ako bolo spomenuté skoro v každom komente) vždy som si rpedstavovala že si založím jazzovu kaviaren!
Alebo by ma bavilo vymyslieť nejaky svoj projekt celý, vylepšovať to, realizovať . a pod.