Potrebujem od vás službičku (zase raz, sakra Marli, už sa uvedom)...kade tade máme okolo seba reklamy a mňa by teraz zaujímali tie televízne. Potrebujem, aby ste vyjadrili názor v dvoch kategóriach - vtipná reklama, a reklama
bitte je prosím a danke je ďakujem to len tak na začiatok XD
k téme: vtipná reklama , neviem mňa skôr reklamy obťažujú dokonca mám rád reklamy od orange ale to kozi kuzi kuzuká ma štve fest..
a reklama ktorá ma zaujala myšlienkou tak to je napríklad tá na Škodu mám taký pocit kde tí chlapíci nasadajú do auta v rekordných časoch, alebo napríklad na úver/banku (teraz fakt neviem) s tými dvoma chlapíkmi čo lepia plagáty na tom aute..
takisto sú dobré reklamy (čo mi príde nezvyčajné) od Jednoty.. kúpili sme všetko čo sme mali? nie.. len to čo sme nemali
Rada by som ti pomohla, ale reklamy nesledujem a keď aj áno, žiadna ma tak nezaujala asi tak myšlienkovo, ale hentie staršie od O2 čo tá bábka nevedela čo si má obliecť "na rande" Asi takto to ja len zhrniem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
k téme: vtipná reklama , neviem mňa skôr reklamy obťažujú dokonca mám rád reklamy od orange ale to kozi kuzi kuzuká ma štve fest..
a reklama ktorá ma zaujala myšlienkou tak to je napríklad tá na Škodu mám taký pocit kde tí chlapíci nasadajú do auta v rekordných časoch, alebo napríklad na úver/banku (teraz fakt neviem) s tými dvoma chlapíkmi čo lepia plagáty na tom aute..
takisto sú dobré reklamy (čo mi príde nezvyčajné) od Jednoty.. kúpili sme všetko čo sme mali? nie.. len to čo sme nemali
2....jeden pán mál stikutku,a pani mu povedala:"Niekto vás spomína".(myslím,že to bol Dobrý anjel)
creepy bear
just you know why ...
Ale na druhej strane chlapci, cítim sa veľmi poctená, že ste si to prečítali až dokonca!
@daddy a oci ty sa nesmej
reklama, ktora ma zaujala? ta, v ktorej rozne roboty skladaju skodovku ktora je agresivna jak zviera
vseobecne najlepsia reklama aku som kedy videl je toto, ajked ide o iny druh reklamy a nenachadza sa v nasich tv
» bit.ly/sensationreveal...