to je ta taka na kofolu sa mi zda ale niesom si ista kde jeden chalan chodi kupovat vseliake gombiky a nitky vlnu a blbosti a robi z toho panacikov a nehava ich kade tade a vdaka tomu ludia najdu svoju lasku a nakonec ta co je v tom obchode mu urobi jedneh
@15 presne alebo kedysi, cez majstrovstvá sveta v hokeji, už neviem, na čo to bolo,tušim dáka poisťovňa, ale tam boli takí zlodeji, čo vykrádali byt dákych ľudkov, sledujúcich hokej, a ten komentár hokeja presne pasoval na to, čo tí zlodeji robili... nie chlapci, striebro nestačí
mne sa najviac lubi ta nova reklama na kofolu co ten chlapik robi tych pandrlacikov...to ma drzalo cely cas, kym neprisla pointa...krasne sklbenie myslienky...
mne sa vzdy nejaka paci a hocikedy si viem nejaku najst ale prave teraz si na ziadnu neviem spomenut (ok prave som vstala a aj tak sa mi nejake reklamy pacia len kvoli pouzitej hudbe takže tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no, hototvi sialenci
Pan doktor pacient nam zomiera - sestricka dajte tam folk- odchadzanam - dajte tam country- ale pan doktor vyho chcete zabiť? sestrička Death metal!
» www.ceknito.sk/video/44972...
» www.ceknito.sk/video/57999...
» www.ceknito.sk/video/261...
A jedna taká na smotanu do kávy ale tú neviem nájsť ...
ale z tých čo vysielajú u nás jednoznačne táto
asi tato-
ešte reklama na T-Mobile - aquabelly =D
1.naťukala youtube.com
2. nampísala t com reklama
3. bolo toho hrozne veľa, tak som pripísala 3G internet
4. nenašlo, tak som nechala len t com reklama internet
5. trochu som zrolovala a našla
ďakujem