Hral som všetky z uvedených, ťažko sa vyberá...naozaj, každá má čo-to do seba...
V čerstvej pamäti mám Detroit: Become Human..to bol fakt famózny, nezabudnuteľný zážitok...v podstate každý jeden titul z dielne Quantic Dream je výnimočný.
Z Telltale Games samozrejme Walking Dead Season 1, ale aj tak často prehliadaný a odsúvaný Game of Thrones ! (odporúčam), prípadne Wolf Among Us
@atom2 skoda, ze heavy rain a beyond: two souls maju minimalne 20 zaverov
a k ankete - kazdy ti zahlasuje za life is strange, lebo to je najpopularnejsia mixed gender audience hra, ja osobne sa neviem rozhodnut medzi heavy rain a beyond, ale napr. ten walking dead uplne onicom pre mna
@loveillumination tieto som akurát nehral lebo sú iba na ps narážal som skôr na telltale games kde je často jedno čo urobíš, niekedy nemáš stihnúť, inokedy je jedno či stihneš quick time event ...vo walking dead je jedno ako sa rozhodneš postava umrie preto alebo preto, až na konci dvojky máš 3 rozhodnutia ...wolf among us to iste ...ale aj iné ako Life is Strange kde na konci ta to dotlači hra iba k 2 rozhodnutiam a tak ďalej
@loveillumination We happy few je ale trošku sklamanie čo som pozeral gameplaye, má to neuveriteľne veľa bugov. Dostalo ma keď NPCčko akoby sedelo na stoličke a letelo vzduchom.
@sugy1 kamarat tiez tvrdil, ze je tam vela bugov, ale mne to az tak hrozne neprislo, mozno rozdiel na ps a pc? iba combat je u mna celkom buggy a onicom, ale inak sa mi to zatial pacilo velmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
V čerstvej pamäti mám Detroit: Become Human..to bol fakt famózny, nezabudnuteľný zážitok...v podstate každý jeden titul z dielne Quantic Dream je výnimočný.
Z Telltale Games samozrejme Walking Dead Season 1, ale aj tak často prehliadaný a odsúvaný Game of Thrones ! (odporúčam), prípadne Wolf Among Us
a k ankete - kazdy ti zahlasuje za life is strange, lebo to je najpopularnejsia mixed gender audience hra, ja osobne sa neviem rozhodnut medzi heavy rain a beyond, ale napr. ten walking dead uplne onicom pre mna