Stravujem sa vždy tam, síce je to drahšie ako keby som si doniesol 20 rožkov a pašteky, ale keď idem na fest tak si to chcem užiť a nehľadím na peniaze.
ked som isla na dobry festival nebrala som si ziadne jedlo, byvaly sa pytal tych co tam grilovali, ci budu mat otvorene cely cas a oni že pocas festivalu cely cas... ale kedže doobedu bolo "volno" mali zatvorene, tak som sa peso vybrala do maxu cez pol presova... nepytajte sa ma preco peso,sama neviem
ja si brávam len raňajky so sebou, väčšinou 2 paštiky a 4 rožky. Obed si dám tam a večeru podľa toho, ako vyzeráme a či by nám jedlo náhodou neuškodilo
Júúj, keď som išla prvýkrát na fest, tak som si nabalila jedla jak pre polku dediny
Potom som si povedala, že sa predsa na festival nejdem najesť, tak už si brávam len niečo, čo zjem po príchode (nejaké 2 rožky napchaté zeleninou), prípadne ešte niečo navečer zakusnúť (chlebík) + nejaké jablko pomimo. Druhý deń už neriešim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Stravujem sa vždy tam, síce je to drahšie ako keby som si doniesol 20 rožkov a pašteky, ale keď idem na fest tak si to chcem užiť a nehľadím na peniaze.
chlieb, sardinky, tuniak v konzerve, paštéty
alebo trebárs aj fazuľa v konzerve
dá sa napríklad aj parenica, hoci tá sa v teple zmení na takú žuvačku mäkkú
Potom som si povedala, že sa predsa na festival nejdem najesť, tak už si brávam len niečo, čo zjem po príchode (nejaké 2 rožky napchaté zeleninou), prípadne ešte niečo navečer zakusnúť (chlebík) + nejaké jablko pomimo. Druhý deń už neriešim.
A ešte dáke piškóty a chrumky k tomu ...