alebo ešte pijobio, ale to pijem zriedkakedy, pasterizované ščávy.
a do ugových štiav už asi nikdy nevkročím po tom, ako sme si vo *vegánskom* šaláten ašli kus mŕtveho zvieraťa
@pijemzelenycaj mne to nepríjemné nie je, tomu zvieraťu to (odhadujem) nepríjemné až ukrutne bolestivé žitie mohlo byť.
ale neviem, kus tela akého zvieraťa to bol a ani som to neanalyzoval (odhodili sme ho proste preč, nie so znechutením, ale s takým údivom, a z mojej strany možno aj znateľným trúchlením).
a díval by som sa na to rovnako (o5 odhadujem), či by to už bola mačka domáca alebo kur domáci. alebo materské mlieko mačky domácej alebo vajce kura domáceho.
o5 sorrko, ak to pre niekoho je TMI a za off-topic samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo ešte pijobio, ale to pijem zriedkakedy, pasterizované ščávy.
a do ugových štiav už asi nikdy nevkročím po tom, ako sme si vo *vegánskom* šaláten ašli kus mŕtveho zvieraťa
ale neviem, kus tela akého zvieraťa to bol a ani som to neanalyzoval (odhodili sme ho proste preč, nie so znechutením, ale s takým údivom, a z mojej strany možno aj znateľným trúchlením).
a díval by som sa na to rovnako (o5 odhadujem), či by to už bola mačka domáca alebo kur domáci. alebo materské mlieko mačky domácej alebo vajce kura domáceho.
o5 sorrko, ak to pre niekoho je TMI a za off-topic samozrejme