chcela by som sa opytat na vase skusenosti s nakupom oblecenie cez internet od znaciek ktore neponukaju nic klasicke...skor nieco stylove co zaujme,,,nic podobne ako napr.nemoderne veci v tescu alebo terranovu a new yorker ktore pozna kazdy,,,,,nieco podo
Choď do sekáča, z dovozom z nejakej inej krajiny. Nitko iný to na sebe zaručene mať nebude a keď dobre natrafíš, budeš aj štýlová, aj nekonvenčná aj neviemaká.
no tak na victoriassecret.com maju uplne super veci a mne sa hlavne pacia tie ze pink ...a tak ono to vecinou staci kupit si nieco drahsie aby to nemali ostatny a celkom fajn je ist do viedne alebo tak blizko do zahranicia a tam nakupovat v obchodoch ktore na slovensku niesu
ja by som sa najradsej vybrala na nakupy do zahranicia, keby som na to mala, lebo co tu v tychto obchodoch maju, je otras. nevravim, ze vsade, ale nie je tu z coho vyberat, vsetko je na jedno kopyto. ach
mne sa paci burberry (okrem tych karovanych veci - tie sa mi vobec nepacia) .. ale zase to je skor to klasickejsie.. a z tych extravagantnejsich.. versace ma niektore zaujimave kusky.. alebo chanel
Poznám pár undergroundových značiek, ale ako by to bolo s dovozom, to netuším, no ja by som si hneď aj pár tričiek objednal pekné, farebné, od neznámych autorov, väčšinou graffiti umelci a kusovo obmedzené odevy.
nekupujem to cez net, chodievame raz rocne do londyna a tam si nakupim...Topshop, Miss Selfridge, River Island. z americkych je myslim dobra Forever21 ale ti nedovazaju na Slovensko.
ale podla mna v takych obchodoch ako Zara Bershka Stradivarius najdes dost podobne (casto krajsie) veci. a uplne najoriginalnejsie treba hladat v malych obchodikoch
Môj najdrahší kus oblečenia stál v prepočte okolo 100 Eur a aj to boli šaty na stužkovú a nemám pocit, že by som chodila oblečené neoriginálne či tuctovo
Čo je u nás k mání, tak asi Mango. Ja osobne radšej vonku nakupujem, už len z toho dôvodu, že je to tam lacnejšie a tiež, že na Slovensku zatiaľ neotvorili New Look, čo je moje numero uno.
sam1990 predpokladám že si nechceš kúpiť len tričko alebo gate. Skoč napr. do Viedne a tam máš takých obchodov až až... Myslím si že by ti to nemalo robiť problém keď vyhladávaš také značky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
*s dovozom!!!!!!!!!!!
Dopiči. Toto som nemohla, fakt nie. Idem si dať za trest 30 kolečiek okolo domu v plavkách.
nekúpim si nič,čo som už na niekom videl,a ak to na niekom uvidím,prestanem to nosiť
.. ale tieto veci davaju dost zabrat penazenke...
ale podla mna v takych obchodoch ako Zara Bershka Stradivarius najdes dost podobne (casto krajsie) veci. a uplne najoriginalnejsie treba hladat v malych obchodikoch
Len treba vedieť nakupovať
@Klaudiqaaa Baby Phat predavaju na Obchodnej u nas a uz sa v tom premava dost Bratislavcanov cize...
maju tam fakt kvalitu a stale nieco nove, v aprili by mali mat nejaku letnu akciu treba urcite pozriet
www.noex.sk