ked som citala v @1 ze su paprikove myslela som ze su obycajne, nie vrubkovane a vyjadrila som sa nez som pozrela obrazok. ako vrubkovane nemam rada, vadi mi ta hrubka.
z vrúbkovaných slovakia sú najchutnejšie čisto solené, potom nasledujú syrové a až potom sú paprikové (u mňa)
avšak svojho času ich u mňa prekonávali slovakia Grande edícia, medzi nimi mali prvenstvo syrové a až potom solené
čo sa týka vrúbok všetky už uvedené vopchá do vačku Crunchips paprika a to bez debaty, ich zloženie je omnoho chutnejšie ako všetky už spomínané
pokial sa nejedná o vrúbky tak vyhráva u mňa tradičná slovakia paprika alebo zbojnícky špíz
no všetky čipsy sveta zatieni jedna edícia ktorá bohužiaľ už neexistuje ... moja najobľúbenejšia so všetkých a najchutnejšia, premožiteľka všetkých vrúbok a chutí
Slovakia tradičné zemiačky - živánska príchuť najgeniálnejšia chuť čipsov akú som kedy cítil v ústach
tesne po nich nasleduje Slovakia tradičné zemiačky - solené ( tieto je ešte možné zohnať, no pôvodná receptúra sa už zmenila )
čo som sa ich len najedol :-S
dokonca som písal do Slovakia chips firmy znepokojivú správu že zrušili živánsku príchuť a odpísali mi že žial kvôli novinkám museli poupraviť distribúciu
no, čo ... som fajnšmeker na čipsy, vždy som bol kedysi ma v starej partii volali aj čipso maniak alebo čipsožrút bol som na nich závislý (konkretne na živánskej) naozaj sa mi ťažko od nich odvykalo
Najlepšie sú také, čo mám
práve otvorené a chrúmem ich.
Všetky chute sú mňam.
Ako s ľuďmi ...
keď sa vykašleš na ich chyb(ičk)y,
tak každý/á ťa má čím obohatiť.
Asi si idem urobiť ďalšiu verziu
poatoes ... HRANOLKY plus
tatarka, kečup, horčica, chren.
viem, že je kopa ľudí, ktorá presne tieto vyhľadáva, ale mňa až tak nechytili. milujem obyčajné solené, aj vrúbkované, buď slovakia alebo tie z lidla napr. potom mám občas záchvat chute na paprikové slovakia, a občas mám veľkú chuť na chilli & lime, tuším sú to lays? neviem presne teraz.
a v zahraničí vždy skúšam tie ich lokálne, pričom som zistila, že obľuba tej konkrétnej chute je hlavne o zvyku - všade sú podobné a vždy o trošku iné.
najradšej mám solené Lays majú super chuť a sú dostatočne jemné, nebolí ma z nich ďasno. Slovakia chips sú podla mna neni dostatočne jemné a treba investovať dosť vela energie keď ich človek chrúme a Pringles sú najväčšia sračka!! nechutia ani ako zemiakové lupienky, ale skôr ako nejaká zmes pšeničného škrobu a chemikálii
@smilerrr už viacero ľudí mi písalo takto že ma zbadali na FB alebo tak Ale stále to nechápem s tým svetlom celkom, málokedy sa stane že mi niečo nedôjde ale tak teraz fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
mne iba tie smotanové a slaninové a tieto wut nechutia
ale najradšej mám obyč slané.
2.) cibulovo smotanove
3.) octove
a druhé najlepšie sú smotanovo cibuľové,ale tých som už objedená
a so slaninkou!
avšak svojho času ich u mňa prekonávali slovakia Grande edícia, medzi nimi mali prvenstvo syrové a až potom solené
čo sa týka vrúbok všetky už uvedené vopchá do vačku Crunchips paprika a to bez debaty, ich zloženie je omnoho chutnejšie ako všetky už spomínané
pokial sa nejedná o vrúbky tak vyhráva u mňa tradičná slovakia paprika alebo zbojnícky špíz
no všetky čipsy sveta zatieni jedna edícia ktorá bohužiaľ už neexistuje ... moja najobľúbenejšia so všetkých a najchutnejšia, premožiteľka všetkých vrúbok a chutí
Slovakia tradičné zemiačky - živánska príchuť najgeniálnejšia chuť čipsov akú som kedy cítil v ústach
tesne po nich nasleduje Slovakia tradičné zemiačky - solené ( tieto je ešte možné zohnať, no pôvodná receptúra sa už zmenila )
čo som sa ich len najedol :-S
dokonca som písal do Slovakia chips firmy znepokojivú správu že zrušili živánsku príchuť a odpísali mi že žial kvôli novinkám museli poupraviť distribúciu
no, čo ... som fajnšmeker na čipsy, vždy som bol kedysi ma v starej partii volali aj čipso maniak alebo čipsožrút bol som na nich závislý (konkretne na živánskej) naozaj sa mi ťažko od nich odvykalo
bez srandy ... jááj to boli časy
práve otvorené a chrúmem ich.
Všetky chute sú mňam.
Ako s ľuďmi ...
keď sa vykašleš na ich chyb(ičk)y,
tak každý/á ťa má čím obohatiť.
Asi si idem urobiť ďalšiu verziu
poatoes ...
HRANOLKY plus
tatarka, kečup, horčica, chren.
a v zahraničí vždy skúšam tie ich lokálne, pričom som zistila, že obľuba tej konkrétnej chute je hlavne o zvyku - všade sú podobné a vždy o trošku iné.
ja sa ozvem
@melancholik ty dokážeš napísať dlhý komentár aj o chipsoch
a niekde som citala, ze vrubkovanie su zdravsie ako klasicke, lebo na ich vyrobu pouzivaju menej tuku
ale strasne rada by som ochutnala tu "novinku"od slovakia chips (tusim pred rokom prisla na trh) kecup a tatarska omacka ci co to je presne
Tak náhodou som ta zazrel
Tak ono to nejak upokojuje človeka ale presne to vysvetlit neviem ako modrá farba na nás dost vplyva, ale neriesim to