Disturbed je metalová skupina, vznikla v 1994.
Preslávili sa najmä skladobu Down with the Sickness v 1999,
najnovšie cover piesňou The Sound of Silence v 2015.
V 2016 získali ocenenie Umelec roka. Vydali 6 albumov.
Zostavil som zoznam tých najlepších. Je na vás vybrať najlepšiu.
Do zoznamu som zaradil obľúbené najväčšou masou. Aj tak sa mi to zdalo byť veľa, mnoho ich pesničiek sa podobá. Tvoja Meaning of Life je dobrý hit, nepochybujem, dal by som to, keby mal väčšiu obľúbenosť, a nedal sa nahradiť inou podobnou pesničkou, ktorá má väčšie ohlasy.
Disturbed sú rakovina metalu. Nič, čo tí sráči nahrali, okolo qality ani len neprešlo.
Možno The Light má aspoň akú takú melódiu, ale stále to neospravedlňuje ich celkovú zbytočnosť.
Masturbed mam velmi rad. Perfektna kapela, pre mna ako gitaristu na hranie nezaujimava, to skor nejaky thrash/death a pod., ale na pocuvanie perfektna. Dobry spevak, chytlave pesnicky... Za mna asi down with the sickness z uvedenych, ale je ich vela dobrych.
To nie je pravda, počúvam aj dancehall ci r n b a celkovo sa skoro dokonale orientujem prakticky v každom hudobnom žánri vrátane metalu. Títo tu majú len 2 typy songov: Kópie Down With The Sickness a potom nejaké kakakofonické pseudoskladby bez rytmu i zmyslu.
@antifunebracka ty vole toto sú najväčšie sračky, nerozumiem ako toto vôbec niekto môže počúvať ... 1. Hovno mu rozumiem 2. Hučí do toho jak imbecil 3. zmysel? Melódia? Rytmus? toto to obišlo cez druhú slnečnú sústavu veľkou elipsou.
Len si nájdi playlist NFSMW a uvidíš dobré pesničky hneď.
@antifunebracka toto mi pripomína jeden starší rozhovor na punkgene, vytiahnem z kontextu jednu zaujímavú vetu a trošku to sparafrázujem "ty nie si etalónom kvalitnej muziky". Takže tá rakovina je trošku pritvrdá, nie? Ale ak si nejaký vychytený hudobný kritik, potom dobre, nič som nenapísal.
Pokiaľ to podľa teba nemá rytmus a melódiu, bude zrejme chyba v tebe @openmindedfreak Kedysi som pracoval ako kritik. Keď ťa ale tak moc zaujímajú názory odborníkov, pokojne si skús vygoogliť nejaké profi recenzie na týchto týpkov. @wistingher To je tvoja chyba, že tomu nerozumieš Jj, ten soundtrack je úplne super... pre puberťákov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Preslávili sa najmä skladobu Down with the Sickness v 1999,
najnovšie cover piesňou The Sound of Silence v 2015.
V 2016 získali ocenenie Umelec roka. Vydali 6 albumov.
Zostavil som zoznam tých najlepších. Je na vás vybrať najlepšiu.
The Sound of Silence
Stricken
Indestructible
Land of Confusion
Inside the Fire
Ten Thousand Fists
Down with the Sickness
Prayer
Another Way to Die
Stupify
Voices
Haunted
Remember
The Night
Living after Midnight
Možno The Light má aspoň akú takú melódiu, ale stále to neospravedlňuje ich celkovú zbytočnosť.
okrem toho už asi iba the vengeful one
Osobne sa mi páči ešte tento
@veronikacs
Len si nájdi playlist NFSMW a uvidíš dobré pesničky hneď.
@openmindedfreak Kedysi som pracoval ako kritik. Keď ťa ale tak moc zaujímajú názory odborníkov, pokojne si skús vygoogliť nejaké profi recenzie na týchto týpkov.
@wistingher To je tvoja chyba, že tomu nerozumieš Jj, ten soundtrack je úplne super... pre puberťákov.
a nieco tvrdsie ale s melodiou: