Gino paradise v Bešeňovej má teraz pekne vynovený areál se vším všudy, čo tam k tomu patrí...ale v lete! V zime je tam strašná kosa, som si myslela že zamrznem kým som vyšla po tej veži hore k toboganu.
A v Tatralandii bejvávalo kedysi fajn, ale teraz je to tam čím ďalej tým horšie podľa mňa...a to nielen preto, čo sa stalo s tým krásnym areálom za platom, ale aj s aquaparkom celkovo. A berú to tam všetko strašne vážne a je tam narváno toľko ľudí že sa ani na tobogan normálny smrteľník poriadne nedostane. Ale inak fajn.
SPA & Aquapart v Turč. Tepliciach, to mám najbližšie, aj celkom fajn to tam je, ale počas letnej špičky je tam plno a už sa mi tiež občas zdá, že "nevedia, čo by pýtali"
V Aquacity v poprade a iných aquaparkoch na slovensku som nebola.
Ale ešte viem, že Kúpele Lúčky boli pred dvoma rokmi strašne malé , neviem ako to je tam teraz (hej, ako Holiday Check volunteer by som mala vedieť
A regionálne kupká...no to sú také, vieš čo od nich môžeš očakávať...hlavu na hlave a rezeň, voda, dečka...a ideš
@smartboy lebo na severe sú tatry a teda si tam na deň odskočia turisti, ktorí by na juh ani nezablúdili?
ináč, tatralandiu radšej ako poprad. neviem prečo, ale možno je to len tým, že poprad už mám "prejedený" a keď tam mám ísť, tak radšej ostanem doma. tatralandia, ale v lete a cez pracovný deň je naj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
určite odporúčam vyhnúť sa ,,kúpalisku" v BB
A v Tatralandii bejvávalo kedysi fajn, ale teraz je to tam čím ďalej tým horšie podľa mňa...a to nielen preto, čo sa stalo s tým krásnym areálom za platom, ale aj s aquaparkom celkovo. A berú to tam všetko strašne vážne a je tam narváno toľko ľudí že sa ani na tobogan normálny smrteľník poriadne nedostane. Ale inak fajn.
SPA & Aquapart v Turč. Tepliciach, to mám najbližšie, aj celkom fajn to tam je, ale počas letnej špičky je tam plno a už sa mi tiež občas zdá, že "nevedia, čo by pýtali"
V Aquacity v poprade a iných aquaparkoch na slovensku som nebola.
Ale ešte viem, že Kúpele Lúčky boli pred dvoma rokmi strašne malé , neviem ako to je tam teraz (hej, ako Holiday Check volunteer by som mala vedieť
A regionálne kupká...no to sú také, vieš čo od nich môžeš očakávať...hlavu na hlave a rezeň, voda, dečka...a ideš
A čo mi ešte pls poviete k Zlatým Pieskom? oplatí sa tam ísť?
na to nikdy nebudem stará
abo na klauzy v slovenskom raji.. pekna priezracna cista a LADOVA voda.. aj rybky su tam zoberes stan a ides..
Taktiež je dobrá Tatralandia a Aquacity poprad...
Samozrejme,všetko naše je nič oproti AquaPalace Praha
a čo západ kde je teplúčko?
ináč, tatralandiu radšej ako poprad. neviem prečo, ale možno je to len tým, že poprad už mám "prejedený" a keď tam mám ísť, tak radšej ostanem doma. tatralandia, ale v lete a cez pracovný deň je naj.
abo teply vrch,tornala,zlate piesky,senecke jazera ci jaku picu tam maju.. trencianske teplice..duchonka, a este by sa toho naslo