@2 .. ale inak, moje spolužiačky , nalepia ťahák na chrbát na pred nimi sediaceho človeka, najlepšie dievča a ked sa profesor/ka začne prechádzať tak to zakryjú vlasmi
už nepoužívam ťaháky,ale zvykla som ich mať bud pod pisomkou alebo ked mozem pisat na zosite,tak pod obalom a tan obal bol bud modrý alebo fialový,takže som ho mohla aj cely odhalit a videla som to len ja (pokym samozrejme nado mnou niekto nestal)
Ceruzkou popísať na lavicu prikryť papierom a postupne mazať po odpísaní alebo mikroťahák do rukáva ktorý sa potom dá aj vytiahnuť a položiť pod ruku a naopak.
@tomias ja mavam tahak tak casto ze ucitelia na mna divne kukaju ked ho nemam
Inak do rukava, medzi nohy, pod tricko ked je dlhe- zakryjem, ked som mala peracnik tak pod ten ale to je trosku neprakticke, najlepsie je dat si otvoreny zosit do tasky nezazipsovat ale musis vediet trafit dobru stranu- nemusis pisat tahak, najlepsie pri necakanych pisomkach s poslednej latky, ale musis sediet pri stene kde ucitel nechodi
Najlepsie je aj tak odpisovanie ked mas stastie a dobry zrak odpises aj od siestich ludi len musia nieco vediet
hrubšie priesvitné pero, text napísať vo worde, veľkosť písma 4, vytlačiť a vložiť do pera ale tak aby bol ten papierik iba v spodnej polovici pera... za 4 roky na strednej si to nik nevšimol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale skus peracnik,ked sa tam budes hrabat ako ze hladas pero nebude to napadne
ja osobne nepoužívam celý život, na čo...
Inak je overené, že pri písaní tahaku sa to aj trochu naucis...
Inak ja teda ťahák nepouzivam, ale spoluziaci ich pisu na stenu....
ja vam decka poradim jednu vec,teda aj nieco k tomu..
skuste si zajtra cez prestavku sadnut za katedru a popozerat sa po celej triede a uvidite,ze ako to je perfektne vidiet..
a teraz z ineho sudka..
ten kto pouziva tahak sa sprava uplne inak ako ked ho nema..
koniec koncov,vyucujuci vie kedy,kto pouziva tahak..
a teraz sa chodte ucit
alebo je dobré naskenovať si leták z fľaše a namiesto zloženia si tam napísať ťahák!
Inak do rukava, medzi nohy, pod tricko ked je dlhe- zakryjem, ked som mala peracnik tak pod ten ale to je trosku neprakticke, najlepsie je dat si otvoreny zosit do tasky nezazipsovat ale musis vediet trafit dobru stranu- nemusis pisat tahak, najlepsie pri necakanych pisomkach s poslednej latky, ale musis sediet pri stene kde ucitel nechodi
Najlepsie je aj tak odpisovanie ked mas stastie a dobry zrak odpises aj od siestich ludi len musia nieco vediet
alebo sa podarilo napisat esej doma na papier a vlozit ho potom ako papier napisany v skole.
Popripade v kalkulacke.