Poraďte najchutnejšie aminokyseliny v prášku(aj kvalitné nech sú), doteraz som striedala príchute AMINO X od BSN,ale už by to chcelo niečo nové, keďže tie majú malý výber príchutí. Najlepšie by boli príchute ako mango, ananás, niečo zvláštne
Aminox maju v USA v paradnych prichutiach (jahoda-pomaramc, jahoda-dracie ovocie, hrozno a pod.), skoda ze tu su v predaji len 4 prichute. Ja som mala este BCAA Synergy PRom In ale len jednorazovky, prichut cola-dala sa, ale malina bola uplne perfektna..
Potom som este mala od nutrendu BCAA grapefruit a to bolo tiez fajn... A co sa tyka nejakych takych speci pre zeny, tak optimum nutrition (tusim) ma pod znackou FitMiss BCAAcka, to som brala dlhsie no stoja trosku viac, mala som prichut modra malina a chutilo to skvele a taktiez co sa tykalo efektivity, tak zabralo velmi dobre
@squat fuj fuj fuj..presne toto som si kúpila ako "náhradu", keď som zbadala, že majú príchuť mango...neviem či si to niekedy pil, ale je to extrémne presladené(a to si dávam oveľa menší pomer)..aby sa to dalo piť, tak som tam musela vsypať celý kelimok kyseliny citrónovej, takže toto fakt nie
@hellium čo sme v škole? ...tabletkové som mala universal, potom od scitec nutrition..potom som začala amino x, potom som kúpila tie bcaa od myprotein...takže k týmto sa môžem vyjadrovať ..ale tak myslím, že každý kto cvičí pozná značky, ako biotech, allstar, nutrend, muscletech a samozrejme môj milovaný weider...dostala som jednotku či ako?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Potom som este mala od nutrendu BCAA grapefruit a to bolo tiez fajn... A co sa tyka nejakych takych speci pre zeny, tak optimum nutrition (tusim) ma pod znackou FitMiss BCAAcka, to som brala dlhsie no stoja trosku viac, mala som prichut modra malina a chutilo to skvele a taktiez co sa tykalo efektivity, tak zabralo velmi dobre
Majú akurát aj zľavu
Ale môžeš sa pozrieť aj na toto
» www.namaximum.sk/kategoria/ochut...