Keď už je tá vojna raperov Či máte radi slovenský rap alebo nie, určite je nejaká pesnička ktorú máte radi tak napíšte pdoľa vás ktorá je najlepšia slovenská rapová pesnička...
podľa mňa určite Bozk na rozlúčku aj keď to je od Rytmusu ale táto pesn
nie čisto slovenský rap nie, ale nejaké featuringy v ktorých je dajme tomu aj nejaký môj obľúbený spevák alebo speváčka, tak to ešte znesiem vlastne to sa týka aj zahraničného rapu
vojna raperov? to už sa tak nemajú radi? dakedy na to používali betle
čo ja viem, jednoznačne názov stavby nikto nedá a neporazitelnu skladbu štát ťa nuti..
ostatok sú picoviny na entu..
Pre boha! No mne sa nepaci snad jediny song, co tu bol postnuty ^^
Ked uz, tak z SK/CZ rapu Moju Rec, Beneho a Lyrika, WWW a Praga Union. Mozno este Supercrooo. Vsetky tie ostatne sa nejak prilis hraju na to, aki su husti (to znesiem len od Supu a Delika ^^, aj ked druhe Demo uz asi nevydaju).
Vec - Všetko bude OK + Supa, prípadne skladba "Tu"...celkovo Vec je asi najpohodovejší týpek a z tej Macho bandy, čo sa stále predbieha, kto je najlepší a je to úplne smiešne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Neexistujú..
čo ja viem, jednoznačne názov stavby nikto nedá a neporazitelnu skladbu štát ťa nuti..
ostatok sú picoviny na entu..
Ked uz, tak z SK/CZ rapu Moju Rec, Beneho a Lyrika, WWW a Praga Union. Mozno este Supercrooo. Vsetky tie ostatne sa nejak prilis hraju na to, aki su husti (to znesiem len od Supu a Delika ^^, aj ked druhe Demo uz asi nevydaju).