z tých čo chodia: South Park, How I Met Your Mother, Life UneXpected, Gossip Girl, The Big Bang Theory, Make It or Break it, The Vampire Diaries, Bones, 10 Things I Hate About You, The Secret Life of the American Teenager, Two and a Half Men, Odsúdené,...
a z tých čo už nie som mala/mám rada: Veronica Mars, The O.C., Prison break, Hidden Palms, 7th Heaven, Kyle XY, Joan of Arcadia, Charmed, Friends,...
ľudia, vykašľať sa na TV. Filmy prerušované 15 minútovými reklamami, ktoré devastujú zážitok? telenovely??? diskusné relácie pre tupý dav, v ktorých nás politici vodia za nos a urážajú našu inteligenciu?? Ďakujem neprosím. Dobrý film si pozrieť v kľude a pohode z DVDčka, s priateľmi alebo rodinou, dobrý seriál taktiež, všetko sa napokon dá nájsť aj niekde na nete a bez reklám, treba vyskúšať, a môže sa sledovať do aleluje (iserialy.sk)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@1 shit!To znova chodí?V tom prípade súhlasím.
Teda aspoň v tej slovenskej...
Lebo jednoznačne je to Skins.. seriál. Môžem stále dokola a stále viac ich milujem.
Potom Mafstory, Profesionáli, aa najmä čieronbiela Rodina Adamsovcov
a z tých čo už nie som mala/mám rada: Veronica Mars, The O.C., Prison break, Hidden Palms, 7th Heaven, Kyle XY, Joan of Arcadia, Charmed, Friends,...
A keď som bol malý, pozeral som V siedmom nebi, jediná telenovela, ktorú som kedy pozeral
CHUCK NIRRIS, co dokaze vsetko?!