Uz sa niekomu z vas stalo ze po 14-tich rokoch vám povedala najlepsia kamaratka chod dpc uz ma tvoj nazor nezaujima a hovor si co chces ? ak ne tak mate stastie..ak hej..tak mi mozte napisat ako ste to zvladali a ci sa to vobec niekedy dalo do poriadku..
mno pravdupovediac ja som svoju naj kamku poslala dpč asi pred dvoma mesiacmi....hádali sme sa a tak to zo mňa vypadlo....teraz sa spolu už zasa bavíme a takpovediac sa to dalo doporiadku, ale už nie sme naj kamošky.....
nie, nestalo...ale aj tak tu napisem, lebo zase som s auz 5 krat stahoval a kazdym stahovanim sa vztahy menili....ci uz medzi kamaratmi, alebo neskor medzi kamaratkami....nikdy to nezostalo ako predtym a staci aj 40 km a netraba 150....nehovorim ze s akontak prerusil, ale uz je to ine.....a sak ked ju ten chlapec skalem, nedajboze, tak sa ti ospravedlni, tipujem...
No neviem...mozno to bude aj tou dialkou...vies novy ludia...ale zase ako hovoris ze si nasla chalana..a ty jej do toho kybycujes tak to ju chapem...ale zato ze cosi take povedala si hadam nemusis hned namyslat ze ta uz nebere za naj kamosku...
to je ta chyba ze si ju nazval anajlepsou kamaratkou, ludia v nasich zivotoch prichadzajua zase odchadzaju je to prirodzene, nemozes cakat ze bduete spolu navzdy, pride zase neikto iny
hej nie zeby sme si povedali ked sme mali 2 ze sme najkamosky.ale som to myslela ze odvtedy sa pozname..byvali sme spolu v jednom panelaku,chodili spolu do skolky,skoly a chvilku aj na strednu..a potom som sa odstahovala..
a neni to tak zeby som jej do toho kibicovala..ale ked som ju podlhej dobre prisla pozriet tak si na mna nevedela s krs jeho najst cas ..a to ma dost zozieralo lebo ja som sa najviac tesila vzdy na nu.
no a to neni tak ze ona ma poslala len tak pri hadke dpc a ja som sa maximalne urazila a rozrevala hej? mi sme si pisali a ja som sa jej snazila vysvetlit veci co ma srali..a ona mne to iste a potom mi povedala ze uz dlho niesom jej najkamoska a ze ju serem ze som sa zmenila ked som sa odstahovala.a podobne kraviny.pravdaze ma zaujimal aj nazor ostatnych kamosov s ktorymi som byvala prestim a oni povedali ze neni pravda zeby som sa zmenila.ale aj napriek tomu sme sa totalne pohadali a skoncili spolu.ale ja sa proste nedokazem cez to len tak preniest.
meredith555..ja viem ze pride niekto iny. teda este stale dufam.ale jaksi nechdi pretoze sa este stale nwm tu zabydlit a mam pocit ze sa mi to ani nikdy nepodari a ze si nenajdem takych kamosov ako na rovniach pretoze mam pocit ze tu v ba su proste iny ludia ..
ja mam tiez najlepsieho kamarata, tiez sa pozname od dvoch rokov, co sa pametam tak v prvej triede sme sa raz posekali a odvtedy nic furt sa bavime... iba blbe deti si povedia ze uz sa s tebou nebavim (alebo nieco na ten sposob)
takze si myslis ze sa spravame ako deti ked sme spolu skoncili?hej chcela by som mat takeho kamosa ako ty ze ste sa vobec nehadali.ani my sme sa nezvykli..ale odkedy som sa odstahovala sme sa hadali skoro zakazdim ked som za nou prisla.a teraz to vyvrchorilo.
hmmm mam naj kamosku uz dost dlho ... akoze pohadame sa,ale vzdy jedna z nas pride...za tou druhou a vysvetlime si to.... je super mam naj kamosku .....
@12 a preco by sme sa mali hadat? hovorim, raz sme sa pomlatili v prevej triede kvoli jednej holke a na druhy den sme o nicom uz nevedeli ale to sme boli deti
Život ti prinesie oveľa viac a oveľa ťažších skúšok ako je to, že si sa pohádala s naj kamarátkou a nebavíte sa. Určite aj ona spoznala nových priateľov a potrebuje si nájsť novú partiu keď v úplne cudzom meste v novom prostredí. Daj jej čas, určite sa to dá do poriadku, ale nečakaj,že opäť budete tie najlepšie kamarátky ako kedysi.. je mi ľúto, ale také niečo sa už asi nepodarí.
Podla mna je to o komunikacii. Jednoducho ked uz ste najlepsie kamosky, tak by ste nikdy nemali mat dovod na hadku. Ak aj mate odlisny nazor, tak sa to proste vsetko da vydiskutovat, vsetko sa da tolerovat. Jednoducho keby ste boli take dobre kamosky tak jedna vie, co tej druhej nemoze povedat, aby ju nenastvala. Ja napr. od mojej naj. kamosky znesiem hociaku kritiku. A LEN od nej. Naozaj ja jej mozem povedat uplne vsetko, aj ona mne.
A nedavno som po 15-tich rokoch co sa pozname odisla do uplne ineho statu ako ona. Sice je to teraz trochu ine, ale predsa sme ostali najlepsie kamosky. Proste je to o komunikacii ako som uz napisala.....denne sme v kontakte, vzdy si najdeme cas, aby sme si porozpravali co mame nove, poklebetili presne tak, akoby nas neoddelovali ziadne stovky kilometrov. Jednoducho, stale si povieme presny datum, kedy sa stretneme a to ma niekolko mesiacov drzi, a obe sa na ten datum spolu tesime. Chapes??
Ale na druhej strane ja si uvedomujem, ze to tak nebude vzdy. Proste zivot je taky...ludia prichadzaju a odchadzaju. Aj ty spoznas novych ludi....len sa snaz aby ste ostali aspon v dobrom. Hoci aj keby si ju uz nemohla nazvat najlepsou kamaratkou, ale po tych rokoch co ste boli spolu, je skoda aby ste ostali rohadane. Zachovaj si aspon pekne spomienky ked uz ine.
@18 hej aj my sme to tak najskor robili ze sme sa snazili si kazdy den pisat co nove a tak..a ja som jej to vzdy aj napisala,lebo v podstate som to ani nemala komu povedat.ale ona mala pretoze ona sa neprestahovala a jej ostali ti ostatny kamosi.a tak ked som sa jej spytala co nove a tak..no na to no ani nic a prsote som citila ze sa vzdalujeme.a ked som je to povedala tak ona na to ze si moc pripustam a jej stael nieco vycitam,tim ze jej hovorim ze mna zaujima co robi a ze chcem aby mi to pisala aj napriek tomu ze sme daleko od seba..a ona na to vzdy ze bud sa jej to nechce cele vypisovat a ze cez net je to ine ako nazivo.
Mal som podobny problem,tiez som poslal jednu milovanu dpc,vtedy somt otak citil,zasluzila si to ,lebo stvaral hluposti.Uz olutovala a teraz sa natom smejeme,sme dobrí kamarati.
barush, ja som ti na toto uz povedala svoj nazor....
mne sa mozes hocikedy vyrozpravat...ak chces... a stve ma to, ze si stale myslis, ze si vsetkych stratila...! nemozem hovorit za vsetkych, ale mna rozhodne nie...!!! MTR
haha ja som sa so svojou bývalou najkamoškou pohádala na školskom výlete, lebo som nepila s ňou a úplne cudzími chalanmi, ale bola som na svojej chatke so spolužiakmi, hrali sme na gitare a spievali, ale mne bolo zle tak som si šla ľahnúť, no ale vďaka mojej povahe ma došli zavolať kamošky zdola, že ich otravujú dajakí chalanni, a ja som si samozrejme pustila jazyk na špacírku a kričala po ňom neskôr a povedal, že vedľa spí správca chatiek a ja že haha naša triedna tu je a nespí no a už mu priháralo tak moja "najkamoška" došla, že "poď preč tu sú deti" a ja som jej dala zbohom a potom mi až na moje narodky čo bolo o 5 mesiacov, napísala, že sorry a som jej povedala, že fajn, ale že už také kamošky nebudeme a teraz sa zase nebavíme bo ma furt otravovala keď mala problém s frajerom, ale to nebolo také, že sa potrebovala vyžalovať, proste dačo sa stalo a prvý komu volala som bola ja skús si nájsť inú najkamošku, mám šťastie, že tá moja býva odo mňa síce len 4 km, ale to stačí nato, aby sme sa nestretávali takže myslím, že 150km je dosť dlhá vzdialenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
najdi si novu kamaratku...aj ja som mal jedneho takeho kamosa co ked si nasiel frajerku zacalo mu prepinat...no co uz pica mu zachutila
ja ich musim mat po boku to sa inak neda lovujem was
a neni to tak zeby som jej do toho kibicovala..ale ked som ju podlhej dobre prisla pozriet tak si na mna nevedela s krs jeho najst cas ..a to ma dost zozieralo lebo ja som sa najviac tesila vzdy na nu.
no a to neni tak ze ona ma poslala len tak pri hadke dpc a ja som sa maximalne urazila a rozrevala hej? mi sme si pisali a ja som sa jej snazila vysvetlit veci co ma srali..a ona mne to iste a potom mi povedala ze uz dlho niesom jej najkamoska a ze ju serem ze som sa zmenila ked som sa odstahovala.a podobne kraviny.pravdaze ma zaujimal aj nazor ostatnych kamosov s ktorymi som byvala prestim a oni povedali ze neni pravda zeby som sa zmenila.ale aj napriek tomu sme sa totalne pohadali a skoncili spolu.ale ja sa proste nedokazem cez to len tak preniest.
A nedavno som po 15-tich rokoch co sa pozname odisla do uplne ineho statu ako ona. Sice je to teraz trochu ine, ale predsa sme ostali najlepsie kamosky. Proste je to o komunikacii ako som uz napisala.....denne sme v kontakte, vzdy si najdeme cas, aby sme si porozpravali co mame nove, poklebetili presne tak, akoby nas neoddelovali ziadne stovky kilometrov. Jednoducho, stale si povieme presny datum, kedy sa stretneme a to ma niekolko mesiacov drzi, a obe sa na ten datum spolu tesime. Chapes??
Ale na druhej strane ja si uvedomujem, ze to tak nebude vzdy. Proste zivot je taky...ludia prichadzaju a odchadzaju. Aj ty spoznas novych ludi....len sa snaz aby ste ostali aspon v dobrom. Hoci aj keby si ju uz nemohla nazvat najlepsou kamaratkou, ale po tych rokoch co ste boli spolu, je skoda aby ste ostali rohadane. Zachovaj si aspon pekne spomienky ked uz ine.
Drzim palce
Mal som podobny problem,tiez som poslal jednu milovanu dpc,vtedy somt otak citil,zasluzila si to ,lebo stvaral hluposti.Uz olutovala a teraz sa natom smejeme,sme dobrí kamarati.
mne sa mozes hocikedy vyrozpravat...ak chces... a stve ma to, ze si stale myslis, ze si vsetkych stratila...! nemozem hovorit za vsetkych, ale mna rozhodne nie...!!! MTR
Preto sú naj kamoši