Sewaste neviem či je to trápne ale chcela by som sa spoznať niakým chalanom zo začiatku ako kamoš a potom možno vznikne (aj viac) samozrejme nech je fešák a minimum može byť o také 2-3 roky staršý zo začiatku je toho dosť chalany ak máte záujéém nech sa p
@poke ved hej ale vieš moc rýchlo som písala ináč som čistá jednotkárka gramatiku ovládam len to rýchle písanie to robí vieš ako je to ináč potešilo by ma keby si trocha pokecáme čo ti na to
takze....staršý vravis.... to uz mam dalsie do zbierky...pekne to bude pasovat ku Trenčýn a čýžyček.... ( nie nerobim si picu, naozaj to dokazali zo seba vyplodit ludia)
@patricino ako nechcem stat ceste v laske, ak proste.
ale v pohode by som zvladol, keby je s nami oboma. myslim, ze by som to zvladol a neziarlil by som tolko. predsalen ja mam dost prace cez tyzden, tak nech nie je sama.
ja toto nepochopím.... niekto založí normálne fórum a je tam, tak 24 komentov..... potom niekto s IQ 64 tu napíše toto a všetci máte potrebu to tu rozpitvávať...
schuti som sa zasmiala akože ja o veku nemám čo vravieť, lebo som len o rok staršia, (teda ak tam máš pravý vek) ale takéto kraviny som teda nerobila neviem či si si náhodou nepomýlila rok narodenia, lebo mi ten pravopis a tvoj vek akosi nesedí ale, no... okej nejdem sa do teba navážať, je to tvoja vec čo tu dáš a ako sa strápniš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
a k teme, poznam jedneho Chalányho, ale myslím, že on takto hlboko klesať nemusí
...
@laurikaaa to si ešte nepočula??? To je slovo vyskloňované v páde Wikuska
@laurikaaa pre Teba ČOKOĽVEK
ale v pohode by som zvladol, keby je s nami oboma. myslim, ze by som to zvladol a neziarlil by som tolko. predsalen ja mam dost prace cez tyzden, tak nech nie je sama.
a inak:
@bangbangboom nvm, ci je na kone
mozno keby mam obrazok maciatka alebo co
ale do prdele, ako môže niekto napísať po Š ypsilon???