Banány v čokoláde, jahodovú milku (pri oboch sa mi chuť zdá hrozne umelá) akúkoľvek bonboniéru ktorá obsahuje liker alebo višňu (nehodi sa mi tá kombinácia) a hlavne najväčšie fuj je Študentská pečať (su tam hrozienka a želé).
Vsetko co nie je cokoladove alebo karamelove a vsetko co je prilis sladke cize Bsolutna vacsina cukrikov, lizatiek a podobnych hovadin a take tie keksovite veci tiez nemusim. Ja vlastne zo sladkeho jem len cokoladu a zmrzlinu, no
ono sa uz nevyrabaju, ale trnavske fure cukriky boli hrozny kentus a potom take tie lacne bonboniery z Lidla - Melissa a Vanessa tusim sa volaju. A potom take tie plnkove klasicke zakusky, co sa podavaju na dedinskych zabavach
Je toho strašne veľa
Vo všeobecnosti vyhľadávam len čokolády a zmrzliny (aj to nie všetky čokolády) a výnimočne veci ako horalky a fidorky, čo ale stále radím niekde k tým čokoládovým veciam.
Ale napríklad spomínané slavia cukríky sú jedny z mála, čo zjem s radosťou.
A spravidla najhoršie sú veci s umelými ovocnými príchuťami a príliš sladké veci
Energeticke napoje, Coca Cola, Kofola, Pepsi, Nutella = obsahuje velke mnozstvo cukru.
Rumove pralinky, krowky = nechutia mi.
Vseobecne sa sladkostiam a sladkemu vyhybam a snazim sa jest zdravé cukry.
Maly zakusok ci horalku mam tak raz za 1/4 roka.
Mätový keks a vlastne akákolvek kombinácia mäta+čokoláda je hnus, vôbec sa mi tieto dve chute k sebe nehodia. A potom nemusím velmi mandlové sladkosti, niekde sa mi tá mandlová chuť hodí ale poväčšine to nemusím. Ale inak mám sladké vo všeobecnosti rada, no z príliš presladených vecí som už vyrástla.
Ja za seba hovorím, že nemám rada Mars, Twix, Snickers a podobne záležitosti, ktoré sú plnené karamelom, príde mi to až príliš sladké (a to už keď ja toto poviem, tak na tom niečo bude xD) a neznášam ten pocit, keď sa mi to lepí na zuby
to ťažko povedať, roky som nič z takých tých "bežných" sladkostí (horalky, mily, kindery, milky) nič nejedla, nie preto, že by mi nechutili, ale preto, že som vegan a že väčšina z nich je hnoj plný cukru, palmového oleja, umelých aróm a éčiek a ako bonus obsahujú mlieko a vajcia, karmín či želatínu alebo iné lakocinky
ale teda čo mi vyslovene nechutí sú maner keksy, sú také suché a o ničom a z takého pikaa či pikola či čo to je za kentus mi je zle už len keď na to pomyslím veď už len ten koncept tej sladkosti, že cucám z tuby hnusné, presladené kondenzované mlieko je chorý
inak zemanka ftw, nič iné ani nejem xD
Karamel a veci z neho vyrobené, malinové príchute (okrem Top Topic a podobných nezdravých nápojov), celkovo nejako neobľubujem čokoládu s niečím, radšej čistú, alebo niečo fakt dobré, polomáčané sušienky v čokoláde... Vlastne skoro nič s čokoládovou príchuťou nemusím. Okrem double/triple zmrzliny a pudingu. Potom študentská pečať, hrozienka, všetko kávové okrem kofily a vraj Mily, rumové pralinky a ZÁKUSKY. Neznášam zákusky z cukrárne. A plnky v koláčoch mi nechutia.
kysle žižaly a vsetky kysle cukriky, vexta (a vsetka ta Jojo guma gumene medvede, bonpari... vo vseobecnosti cukriky (asi okrem spominanych slavia, tie su podla mna top D alebo snehulky mnam)
kavove rezy a vsetky tie odrody s prichutou kavy
marx, snickers a ten prekaramelovany humus
bonboniery vo vseobecnosti a salonky vianocne
take tie pralinky "morske plody" z lidla
kitkat
nutella, jesenka ci ako sa to vola
a hocico s prichutou lieskoveho orecha a ani horalky nejako nemusim, ale zjem ich
Sladko-slané "sladkosti", pelendrek, sladkosti s kokosom, nekvalitná horká čokoláda s nízkym obsahom kakaa (musí byť buď mliečna, alebo horká kvalitná) a už spomínané mätové čokoládky... Ale najviac asi ten pelendrek, to nemôžem ani cítiť.
Sladkosti v ktorych su hrozienka, Studentska pecat a Margot s hrozienkami napriklad, pretoze z duse nenavidim hrozienka. Hrozienka su uplne zlo, dokonca mi znechutili aj Vianocku. Neznasam Vas hrozienka!!! Vsetko mi znechutite!!!
(Dufam ze som pouzila dostatok vykricnikov, na vyjadrenie mojho znechutenia z existencie hrozienok...)
Skoro všetko tu spomínané veľmi ľúbim ale Mäta keks mi nepasuje, potom pravý marcipán tiež neľúbim
A pelendrek je absolútny hnus pre mňa, už len tá vôňa
najviac mi nechutí asi turecký med, cukrová vata, kokosové pusinky z cukrárne kvôli tomu, že je tam viac cukru než kokosu, poľské svetlé čokolády, všelijaké tie suché plnené keksíky a potom presladené veci typu Snickers, Deli...
a naopak hrozne rada mám rôzne čokolády, bielu, horkú a plnenú napr. kokosom, kávou, jahodami, banánmi, mandľami, horúcu čokoládu, kofilu, Milu, keksíky Koka, Marlenka/Tatranský medovník, zmrzlinu a ako jedna z mála aj kombinácie čoko-mäta a čoko-chilli a hoci mám sladké prevažne rada,na obed sa mi to ujde tak raz do roka
Zele cukríky.. Ti medvedikovia a iné také zele veci moc... Asi najviac toto mi nechuti... Všetko čo je s bielou čokoládou... Tiež bompari, haslerky.. Všetko s príchuťou lieskového oriesku alebo iná orieskova príchuť plus vanilková prichut... Čiže keksíky atď a plus ešte s príchuťou zázvoru alebo oreo...
Jahodové cereálie Cini Minis. Tým sa vyhýbam úplne.
A s čokoládou mám komplikovaný vzťah: Chutí mi (okrem jahodovej Milky), ale takmer z každej sa vyhádžem, takže si ju môžem dopriať len keď dlhšie nejdem medzi ľudí. A to je málokedy, pretože radšej budem s jedným človekom ako s jedným balením čokolády.
Marcipánové veci moc nemusím, banány v čokoláde, nutellu nemusím (to len v palacinkách alebo tak znesiem), donuty, sójové tyčinky, bonboniéra morské plody, biela čoko, poľské čoko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Presne toto! FUJ FUJ FUJ ešte by som doplnila Slávia cukríky
Vo všeobecnosti vyhľadávam len čokolády a zmrzliny (aj to nie všetky čokolády) a výnimočne veci ako horalky a fidorky, čo ale stále radím niekde k tým čokoládovým veciam.
Ale napríklad spomínané slavia cukríky sú jedny z mála, čo zjem s radosťou.
A spravidla najhoršie sú veci s umelými ovocnými príchuťami a príliš sladké veci
Rumove pralinky, krowky = nechutia mi.
Vseobecne sa sladkostiam a sladkemu vyhybam a snazim sa jest zdravé cukry.
Maly zakusok ci horalku mam tak raz za 1/4 roka.
Ja za seba hovorím, že nemám rada Mars, Twix, Snickers a podobne záležitosti, ktoré sú plnené karamelom, príde mi to až príliš sladké (a to už keď ja toto poviem, tak na tom niečo bude xD) a neznášam ten pocit, keď sa mi to lepí na zuby
Ja milujem sladkosti a denne ich jem ale toto je moc aj na mna
ale teda čo mi vyslovene nechutí sú maner keksy, sú také suché a o ničom a z takého pikaa či pikola či čo to je za kentus mi je zle už len keď na to pomyslím veď už len ten koncept tej sladkosti, že cucám z tuby hnusné, presladené kondenzované mlieko je chorý
inak zemanka ftw, nič iné ani nejem xD
kavove rezy a vsetky tie odrody s prichutou kavy
marx, snickers a ten prekaramelovany humus
bonboniery vo vseobecnosti a salonky vianocne
take tie pralinky "morske plody" z lidla
kitkat
nutella, jesenka ci ako sa to vola
a hocico s prichutou lieskoveho orecha a ani horalky nejako nemusim, ale zjem ich
(Dufam ze som pouzila dostatok vykricnikov, na vyjadrenie mojho znechutenia z existencie hrozienok...)
A pelendrek je absolútny hnus pre mňa, už len tá vôňa
a naopak hrozne rada mám rôzne čokolády, bielu, horkú a plnenú napr. kokosom, kávou, jahodami, banánmi, mandľami, horúcu čokoládu, kofilu, Milu, keksíky Koka, Marlenka/Tatranský medovník, zmrzlinu a ako jedna z mála aj kombinácie čoko-mäta a čoko-chilli a hoci mám sladké prevažne rada,na obed sa mi to ujde tak raz do roka
@ladydoga ano mata a cokolada to nedobre
toto by mohla byt presne ona
A s čokoládou mám komplikovaný vzťah: Chutí mi (okrem jahodovej Milky), ale takmer z každej sa vyhádžem, takže si ju môžem dopriať len keď dlhšie nejdem medzi ľudí. A to je málokedy, pretože radšej budem s jedným človekom ako s jedným balením čokolády.