@cos45 ale ak by si si mal vybrať medzi výletom po Paríži a výletom po niektorom zo spomínaných stredoafrických štátov druhú možnosť, tak ja by som ti to schválil, to je zas iná vec.
@cos45 cos naozaj si pozri nieco o situacii v kongu:
„Když jsme dorazili do tábora Hutuů, našla jsem tam svého bratra, kterého zajali při přepadení vesnice. Byl přivázaný ke stromu. Několik vojáků mne znásilnilo před jeho očima. Pak ho začali mučit. Postupně mu uřezávali všechny končetiny, pak hlavu. Celou dobu mne nutili, abych se dívala, nemohla jsem vůbec nic dělat. Pak vzali bratrovo tělo a hodili jej na oheň. Nutili mne sníst jeho maso...“
@xxar3s to je pravda , viac ludi by si to mohlo uvedomit.....hento citovanie hore je strasne ani neverim ze ludia mozu byt taky kruti ale tiez sledujem dake organizacie za ludske prava a daktore tie pribehy co tam zdielaju su nenormalbe krute teraz myslim na Myanmarsko aj ....hrozne
@strangelove ludia su bohuzial schopni vsetkeho podla mna je za tym davova psychoza - aj z normalneho cloveka sa za urcitych okolnosti moze stat bestialny sadisticky psychopat. Mimochodom japonci robili cez druhu svetovu vojnu nieco podobne (jednotka 731) a dnes su povazovani za civilizovany narod.
@emzaaak v Artsakhu som náhodou bol, v Shushi pri Ghazanchetsots Cathetdral sme pobehovali a kúsok odtadiaľ aj stanovali, a tiež sme navštívili Stepanakert, momentálne je tam kľud zbraní a inak zóny konfliktov sú len v severných a južných oblastiach, keď si pôjdeš vybaviť víza, v budove ministerstva máš mapu a na nej pekne vymedzené oblasti ktoré by si nemal navštevovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
„Když jsme dorazili do tábora Hutuů, našla jsem tam svého bratra, kterého zajali při přepadení vesnice. Byl přivázaný ke stromu. Několik vojáků mne znásilnilo před jeho očima. Pak ho začali mučit. Postupně mu uřezávali všechny končetiny, pak hlavu. Celou dobu mne nutili, abych se dívala, nemohla jsem vůbec nic dělat. Pak vzali bratrovo tělo a hodili jej na oheň. Nutili mne sníst jeho maso...“
» goo.gl/ebc5H2...
alebo si pozri tento rozhovor s clovekom co presiel stopom celu afriku a co zazil v subsaharskej afrike:
» goo.gl/wk6CFM...