Pozeral som teraz Columba a potom Murdocha a je to neporovnateľné Murdoch je u mňa najnevýraznejší detektív z tých čo som videl takmer si ho tam nevšimnete
spomenula som si práve, že raz dávno ako decko som išla s našimi na kolaudáciu domu k susedom a zároveň bolo trreba prísť v maskách - ja som.bola Columbo (bola som v takom plášti, brucho vystlané vankúšom), fajka, všetko a mama s tatkom celí v čiernom s pančuchami na hlavách akože zlodeji.
A k otázke, ten prvý komisár z Komisára Rexa bol dosť oničom. A Matlock.
@marjy77 hm neviem ako ich nazvat ale pocitaju sa do tejto temy tiez.. neboj
@Feelagain teraz co tam je je celkom vyrazny sa podoba na youtubera Exploiteda aj ked videl som 3-4 casti s nim a stale neviem ako sa vola takze mas asi pravdu vsetci su nevyrazni sak naco si ich aj zapamatat ked za pol roka ich vzdy zabiju
Detektív McGuffin. Po troch evidentných vraždách v jednom dome (!!!) v krátkom časovom úseku zahlási: "Nevidím na tom nič podozrivé, to sú obyčajné náhody."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A k otázke, ten prvý komisár z Komisára Rexa bol dosť oničom. A Matlock.
@Feelagain teraz co tam je je celkom vyrazny sa podoba na youtubera Exploiteda aj ked videl som 3-4 casti s nim a stale neviem ako sa vola takze mas asi pravdu vsetci su nevyrazni sak naco si ich aj zapamatat ked za pol roka ich vzdy zabiju