Caw minule som nasiel na nete nove patche pre gta 4 funguju perfektne a dokazu "nemozne". Mal som problem s ciernov vodov oblohov dymom a mnoho dolsich veci no po naistalovani toho patchu zrazu ide vsetko perfektne.
ja takéto problémy mať nebudem, lebo som si hru kúpil a nie stiahol ale na moju obhajobu, prisahám že je to jediná objednaná hra, inak všetko stiahnem!!!!
@marty0908 ake problemy jeden subor stahnut to je problem ? no ako sak to je tvoja vec ked si stym spokojny oka ale niektory si to stahli a im to robi problemy
@marty0908 jj to boli tie stare ale ked chce aby mu to islo dobre tak treba aj trochu hladat mne to ide na rozlisenie 1280/1160 a to mam len Gforce nvidia 7600... sice je pravda ze stahujem upgrady na grafiku ale ide to a to je hlavne
chlapci sorry, blbá otázka ale som laik a GTAsérie mám už dávno za sebou... takže k veci - tie patchy sú potrebné len k stiahnutým hrám ??? S kúpenou hrou nie sú problémy ??? Alebo mi napr. aj pri tej legálne zakúpenej hre pomôže patche k tomu aby mi hra bežala plynulejšie ???
@mrnobody GTA IV vydali hrozne optimalizovanú a zabugovanú, tie patche toho kopu opravujú a hra po nich ide plynulejšie. Plus pri legálne kúpenej hre by si ich potreboval ak by si chcel hrať oficiálny multiplayer, ktorý pri warez verzii nejde vôbec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
oprav ma ak sa mýlim a tie peniaze si si férovo zarobil
inak vieš o tom že nemáš vek na hranie tej hry, takže ten čo ti ju predal porušil zákon