Lennona nemám ani ja rád. Podľa mňa je to prototyp toxického hipstera.
Je jednou z tých osobností čo si ľudia idealizujú bez reálnej znalosti ich života.
@ps102 s kamosom si zamerne piseme gramaticke chyby a proste uz ma to ovlada
inak podla mna takou osobou je aj marilyn monroe napriklad mne je hrozne nesympaticka ale tak kazdy druhy den mi niekto postne na FB nejaky jej paradny vyrok
@hellium Lennon, resp. jeho zivot bol zlozitejsi a strukturovanejsi ako tie kvazi skutocnosti redukovane do 10 bodov v "clanku". Pochopitelne vsak aj on mal svoje chyby a nedostatky (ako kazdy): netreba z neho robit ziadneho svatca a ani modlu (ja si myslim, ze on by to rozhodne ani nechcel).
Jednoznačne George Harrison. McCartney bol na mňa až moc veľký "strednoprúdar", Lennon arogantný kretén a Ringo bol len Ringo, čo už s ním no. Nehovoriac o tom, že While My Guitar Gently Weeps je dľa mojho názoru s prehľadom najlepší song od Beatles.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
určyte áno!
Lennona nemám ani ja rád. Podľa mňa je to prototyp toxického hipstera.
Je jednou z tých osobností čo si ľudia idealizujú bez reálnej znalosti ich života.
inak podla mna takou osobou je aj marilyn monroe napriklad mne je hrozne nesympaticka ale tak kazdy druhy den mi niekto postne na FB nejaky jej paradny vyrok
A súhlasím v podstate