Ja už dlhé roky nepozerám vôbec TV, filmy, seriály, nechodím do kina, ... Ale z tých čo som si zapamätala, tak napr. Helena Bonham Carter, Calista Flockhart, Roberto Benigni, Rowan Atkinson, Bud Spencer, ...
Hmm, co mi takto v rychlosti napadne, tak Michael Caine, Clint Eastwood, DiCaprio, Dinklage,... zo zien Natalie Portman, Zooey Deschanel, Margot Robbie, Evangelline Lilly,...
@azizi posledni dvaja su super alebo teda jeden uz bol a ja neviem asi ich je viac aj ked moc nekukam filmy ani nic ale este z casov ked som bol TV maniak nejakych mam asi
Ozaj a ešte napríklad trebárs aj Johnny Depp a David Tennant, ... Ale je ich viac, pohol mi môj profil na ČSFD, tam mám uvedených 10 hercov a 10 herečiek
fuuu... tych je celkom dost.... ale tak napr. stara gen. ceskych hercov - Werich, Filipovský, Menšík, Marvan, Effa, Bohdalová, Ružičková, Janžurová, Stašová, DOnutil, Kopecký... zo zahraničných Jean Gabin, Funes, Fernandel, Bourvil, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Atkinson, Travolta, de Niro, Jean Reno...
Lesley-Ann Brandt. Nesledujem veľa hercov aktívne, ich kariéru, postoje a podobne, ale táto ma dostala svojim pohľadom na svet a ochotou stavať sa za tých, ktorí to potrebujú a nebáť sa otvorene vyjadriť svoje názory. A po profesionálnej stránke je tiež veľmi dobrá, i keď asi nie až tak veľmi známa, ale dúfam že bude čoskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Na to musia pôsobiť sympaticky, hrať postavy, čo mám rada a ešte aj nebyť idioti v skutočnom živote
Čo je dosť ťažká kombinácia
natalie portman
megan fox
...aaaaa to je len zlomok z amerických. No je ich jednoducho veľa a o iných ani radšej nezačnem písať