naj miesto v mojom srdci bude mat asi navzdy doctor potom sherlock, hannibal, ahs (1,2 seria)
a prave som dopozerala fargo, bola to pecka takze odporucam
Game of thrones, Breaking Bad, Sopranovci, True detective, Magic city bolo tiež super, no prestalo sa točiť kvôli nízkej sledovanosti... a teraz som začal sledovať Downton Abbey a HIMYM kvôli odporúčaniu jednej birdziačky. Zatiaľ spokojnosť.
my mad fat diary breaking bad, american horror story, game of thrones, true detective a milion na ktore si nespomeniem
(walking dead a 2 broke girls nemam rada, ale tesim sa na dalsie serie
ťažká otázka, ja mám obľúbený vždy ten, ktorý začnem práve pozerať a úplne sa doňho zažeriem
momentálne som začala pozerať celého Mentalistu, dúfam, že stihnem prísť po 7.sezónu za dva týždne, keď bude finále seriálu.
inak ostatné: Veronica Mars, Leverage, Chicago PD, Chicago Fire, Scorpion, Supernatural, How to Get Away with Murder, Flash, Arrow, True Detective bola parádička, Vikings ma tiež bavia, Hart of Dixie, Hawaii Five-0, Constantine, Forever, GALAVANT bola hrozná sranda, a na koniec som si nechala Empire, nový seriál, ale hrozne sa mi páči
a zabudla som napísať prečo, pre každý seriál by som vedela niečo napísať a bolo by to hrozne na dlho.
ale určite som aj tak na nejaké obľúbené seriály zabudla
Ale tu sa mozem odveci postazovat, ze som sa dala nahovorit na dopozeranie Breaking Bad do konca a stvrta seria sice bola pecka, ale samotne finale ma vobec neocarilo a nie som z neho zdaleka tak citovo poznacena, ako od serialu ocakavam.
Game of Thrones, Sherlock, HIMYM, Bing Bang Theory (klasika), včera som sa zaľúbila do Being Human (za 1 deň som doslova zhltla celú 1. sériu) a začínam pozerať Supernatural avšak až od 2. série, pretože kamoška je spojler a tak mi vykecala všetko z prvej
Bones
Sleepy Hollow
The Vampire diaries
The Originals
The Following
The Witches of East end
Downton abbey
HIMYM
Glee (také guilty pleasure trochu)
Buffy
Game of Thrones, Vikings, Hannibal (akurát ide na prima cool), Misfits (čudujem sa že to tu nikto iný ešte nespomenul) , HIMYM, potom klasika ako South Park a Simpsonovci
lebo prvý a jeden z mála seriálov čo som videl, čo mali fakt jeden veľký príbehový oblúk skrz všetky diely a série, na ktorom bolo vidno že je premyslený od začiatku do konca. skrátka "robíme seriál lebo chceme povedať tak dlhý a komplexný príbeh že sa nezmestí ani do niekoľkodielneho filmu"
a lebo je úžasný. najlepšia analýza individuálnej aj skupinovej ľudskej psychológie, toho ako ľudia reagujú a správajú sa v krízových situáciách, perfektne zahraté, skvele napísané, výborne ozvučené a oefektované, jediný seriál ktorý som videl dvakrát celý takým štýlom, že hneď po prvom dopozeraní som dal zas prvý diel.
a okrem tohto všetkého sa ešte na pozadí nesie skveláskvelá filozoficko-ideologická linka, ktorá veľmi dlho hrozí že sa zvrhne na hlúpe triviálne moralizovanie, ale nakoniec spraví úplný opak.
a... všetko! úžasné postavy, neobvyklo rozumná fyzika a technika a všetky tieto praktické veci, vzhľadom na to že je to scifi, krásne vymyslený a vytvorený príbeh, neskutočne úžasné zvraty, ktoré sú spracované absolútne subtílne a o to viac z nich človeka mrazí po chrbte, a... tak.
skrátka zatiaľ som nevidel seriál ktorý by mal takto vyladené a vyvážené všetky stránky. a je ťažké nájsť seriál ktorý by mal aspoň jednu alebo dve stránky na takej kvalitatívnej úrovni na ktorej ich má Galactica všetky.
Po dnešku House of Cards. Spracovanie, dialógy, kamera, postavy, dej, obsadenie.. všetko. Kevin Spacey asi v role, čo mu sadla najlepšie. Pre mňa lepšie ako True Detective. Zajtra sa púšťam do série druhej.
Firefly - AAARGHDPCPDPCPDPC!!! (who knows, knows)
Doctor Who
BattleStar Galactica (strasne davno poprehadzovane, musim si pozriet znovu)
Farscape
Sherlock (zaostavam)
Prison Break, Bones, Suits (prvé dva som začal pozerať už v detstve, pri PB ma šokoval ten koniec ma totálne dostal...) a na Suits som naďabil náhodne v TV a odvtedy som ho začal pozerávať...
No mám rád aj ďalšie seriály: Castle, Hawaii 5-0, The Simpsons, TBBT, The Walking Dead (staršie časti), Revenge etc.
Škoda len, že popri škole nie je až tak veľa času na ne... :ehm:
@lyterka čo ti ja viem... kedysi som videl asi jeden diel... s kostýmov, scén, hereckých výkonov a proste celého pôsobenia seriálu mi bolo na striedačku smiešno a mierne nevoľno... pripadalo mi to ako silno nezvládnutý pokus zviezť sa na vtedy (vďaka TNG) novooživenej vlne star treku.
@midnight cožé? z celého 5 + 1 sériového Babylonu-5 len 1 diel si videl ? tak to ho takmer ani nepoznáš, odporučila by som ti aj nejaké 2 - 3 konkrétne diely najprv zkuknút, nech si napravíš mienku (len ich musím vyhladat kt.sú to)
tento B5 je +-na rovnakej úrovni jako B.Gäläcticä, viacmenej vo všetkích ohladoch.. možno trochu akčnejší, ale je tam aj vela filozofovania, rozprávacích scén, dost aj z tej intelekt.zložky.. )
a vidím tam TwinPeaks, dobre že sa mi pripomenul! :o
Buffy the Vampire Slayer! (+Angel) To by mal povinne vidieť každý. Bez výnimky! Vrátane prababičiek a domácich miláčikov.
A ďalej Torchwood, Teen Wolf. Being Human US bolo super. A v poslednej dobe som si oblúbila Grimm.
A určite sa za chvílu tresnem po čele že som čosi dôležité zabudla....
The bing bang theory - staršie série ma bavili viac ale aj tie nové nie sú zlé..
Hart od Dixie - zo začiatku ma to veľmi nebavilo ale keď to človek pozerá dlhšie tak ho to "chytí"
@matwejo Torchwood mám o kus radšej než DW. Keby menujem top 10 alebo 15 určite by sa tam Doctor ocitol. Ale Torchwood je proste super. Hlavne preto lebo Owen. A Cpt, John Hart (James Marsters je simply awesome)
a ja davam ako jedina ally mcbeal a sex and the city kazdy kto ma dobre pozna o mne vie, ze to su pre mna uplne top serialy ktore ma vzdy zahreju pri dusi a ziaden z novodobych serialov toto nikdy neprekona.
ale tie ktore sa mi este pacia/pacili - House, Six feet under, TBBT
lebo je dokonale natoceny, podla dokonalej knihy a produkcia vyborna od scenaristov/reziserov, cez hercov az po super CGI. Je to akoby si kazdy tyzden dostal plnohodnotny celovecerny film.
Jednoznačne Breaking Bad, videl som veľa hlavne tých dobre hodnotených serialov no na Waltera nik nesiaha, je to proste srdcovka, teším sa na better call saul, dúfam že to nesklame
nedávno som dopozerala 2. sériu Orange is the New Black a je to super, páči sa mi vývoj postáv, vždy sa tam niečo deje a hlavne je to iné (z prostredia ženskej väznice)
Game of Thrones
The Originals
American Horror Story
The Vampire Diares
Arrow
The 100
Revenge
Pretty Little Liars
Chicago Fire
Gossip Girl
Prison Break
90210
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Asi to vyhrá SG(1 i A), lebo je to super + nostalgický faktor ako bonus
a prave som dopozerala fargo, bola to pecka takze odporucam
inak som videla este aj vsetko ahs, vamp diaries a originals
(walking dead a 2 broke girls nemam rada, ale tesim sa na dalsie serie
all the way
momentálne som začala pozerať celého Mentalistu, dúfam, že stihnem prísť po 7.sezónu za dva týždne, keď bude finále seriálu.
inak ostatné: Veronica Mars, Leverage, Chicago PD, Chicago Fire, Scorpion, Supernatural, How to Get Away with Murder, Flash, Arrow, True Detective bola parádička, Vikings ma tiež bavia, Hart of Dixie, Hawaii Five-0, Constantine, Forever, GALAVANT bola hrozná sranda, a na koniec som si nechala Empire, nový seriál, ale hrozne sa mi páči
ale určite som aj tak na nejaké obľúbené seriály zabudla
Potom keď tak Game of thrones, Stargate ale iba Universe, Hannibal, HIMYM, Under the dome a tak ďalej...
Ale tu sa mozem odveci postazovat, ze som sa dala nahovorit na dopozeranie Breaking Bad do konca a stvrta seria sice bola pecka, ale samotne finale ma vobec neocarilo a nie som z neho zdaleka tak citovo poznacena, ako od serialu ocakavam.
Sleepy Hollow
The Vampire diaries
The Originals
The Following
The Witches of East end
Downton abbey
HIMYM
Glee (také guilty pleasure trochu)
Buffy
aj kopa iných ale tieto momentálne
TBBT
2 Broke Girls
a teraz zacinam pozerat Hannibala, no uvidime
lebo prvý a jeden z mála seriálov čo som videl, čo mali fakt jeden veľký príbehový oblúk skrz všetky diely a série, na ktorom bolo vidno že je premyslený od začiatku do konca. skrátka "robíme seriál lebo chceme povedať tak dlhý a komplexný príbeh že sa nezmestí ani do niekoľkodielneho filmu"
a lebo je úžasný. najlepšia analýza individuálnej aj skupinovej ľudskej psychológie, toho ako ľudia reagujú a správajú sa v krízových situáciách, perfektne zahraté, skvele napísané, výborne ozvučené a oefektované, jediný seriál ktorý som videl dvakrát celý takým štýlom, že hneď po prvom dopozeraní som dal zas prvý diel.
a okrem tohto všetkého sa ešte na pozadí nesie skveláskvelá filozoficko-ideologická linka, ktorá veľmi dlho hrozí že sa zvrhne na hlúpe triviálne moralizovanie, ale nakoniec spraví úplný opak.
a... všetko! úžasné postavy, neobvyklo rozumná fyzika a technika a všetky tieto praktické veci, vzhľadom na to že je to scifi, krásne vymyslený a vytvorený príbeh, neskutočne úžasné zvraty, ktoré sú spracované absolútne subtílne a o to viac z nich človeka mrazí po chrbte, a... tak.
skrátka zatiaľ som nevidel seriál ktorý by mal takto vyladené a vyvážené všetky stránky. a je ťažké nájsť seriál ktorý by mal aspoň jednu alebo dve stránky na takej kvalitatívnej úrovni na ktorej ich má Galactica všetky.
Chystam sa zacat s House of Cards, aj ked neverim ze sa mi bude pacit viac, ale uvidime
a (neukončenýä B5:Crusader
Doctor Who
BattleStar Galactica (strasne davno poprehadzovane, musim si pozriet znovu)
Farscape
Sherlock (zaostavam)
z comedy - BBT, IT Crowd, Red Dwarf
No mám rád aj ďalšie seriály: Castle, Hawaii 5-0, The Simpsons, TBBT, The Walking Dead (staršie časti), Revenge etc.
Škoda len, že popri škole nie je až tak veľa času na ne... :ehm:
Berserk
a minisérie:
Band of Brothers
a z "regulérnych" seriálov:
Spartacus, Firefly, Frasier - v tomto poradí
tento B5 je +-na rovnakej úrovni jako B.Gäläcticä, viacmenej vo všetkích ohladoch.. možno trochu akčnejší, ale je tam aj vela filozofovania, rozprávacích scén, dost aj z tej intelekt.zložky.. )
a vidím tam TwinPeaks, dobre že sa mi pripomenul! :o
a z anime odporúčam známu CKowboy Beshop +film
A ďalej Torchwood, Teen Wolf. Being Human US bolo super. A v poslednej dobe som si oblúbila Grimm.
A určite sa za chvílu tresnem po čele že som čosi dôležité zabudla....
Hart od Dixie - zo začiatku ma to veľmi nebavilo ale keď to človek pozerá dlhšie tak ho to "chytí"
@ladyofcarnage torchwood bez doctora who? zaujimave,
(tiez sa mi vcelku pozdaval, aj ked mi chybala kus dynamika, ale postavy dobre)
(počas prvej série som trpela, druhá bola síce ok, ale keď ma to konečne začalo baviť, tak to skončilo
dr. House
Breaking bad
dva a pol chlapa
ncis
odlozeny pripad atd D
ale tie ktore sa mi este pacia/pacili - House, Six feet under, TBBT
lebo je dokonale natoceny, podla dokonalej knihy a produkcia vyborna od scenaristov/reziserov, cez hercov az po super CGI. Je to akoby si kazdy tyzden dostal plnohodnotny celovecerny film.
Ale veľmi špeciálne miesto v mojom srdci majú aj Kosti, Death note a Simpsonovci.
no a potom ešte doramy^^
A That 70s Show, Himym, Gilmorky, Simpsonovci...
Lebo ma bavia !!!
a ešte je tam dobra hudba
a dalši v poradi hned po nom je my mad fat diary lebo ma nie dobru ale genialnu hudbu a su tam ešte väčšie pravdky.
The 100
Vikings
Doctor Who
Game of trones
The big bang theory
The Originals
American Horror Story
The Vampire Diares
Arrow
The 100
Revenge
Pretty Little Liars