@nicolkaa PW Ťa bavil? Ja som to hral asi dva týždne, tá hra bola strašne pekná, ale to neustále rovnaké zabíjanie príšeriek dokola ma potom už prestalo baviť.
Viedlo to aj k niečomu väčšiemu alebo je tam to PvE na všetkých úrovniach tak odfláknuté?
tak tych je viac. najviac asi Crysis 1a 2(2 menej nez 1), Far Cry 1 a 2, Stronghold Crusader, momentalne DIRT 3 (s volantom), FIFA 12 a co ja viem, viac ma asi teraz nenapadne...
guild wars 1 a coskoro aj 2 , fallout 1 a 2, starcraft 1 a 2, stronghold, stronghold crusaders/extreme, LOL neviem ja hram vela toho ale toto su hry, ktore hravam furt
@mato6666663 ja som druhy akt v inferne...ak si myslis ze to das tak good luck lebo nepoznam nikoho kto by to dal level 60 je max a pokial nebude nejaky patch kde zvysia max uroven aby si mohol mat lepsie veci tak asi inak ako preutekat cele inferno sa to ani nebude dat prejst
@kosmiklove inferno už porazilo zopár ludí kamoš má nahrané za wizarda 220 hodín a je v IV. acte inferne... takže sa to dá určite, lenže to bude asi poriadne ťažké noo ano wowko sa platí. ja 10€ mesačne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
( teda občas Sims ale to veľmi výnimočne )
a inak boli fajn Gothic-ovia, Portal-i, KOTOR-i
Viedlo to aj k niečomu väčšiemu alebo je tam to PvE na všetkých úrovniach tak odfláknuté?
ale dosť ma zaujala hra "Alan Wake" - super spracovaná
Mafia II je tiež super.
MMORPG hry moc nemusíš :/
a inak som hravala iba NFS davnejsie pred rokmi a potom TrackManiu Nations.. a inak nič
@ akoto22 Offic - Anchorite @ Boulderfist » eu.battle.net/wow/en/characte...
kamoš má nahrané za wizarda 220 hodín a je v IV. acte inferne... takže sa to dá určite, lenže to bude asi poriadne ťažké noo ano wowko sa platí. ja 10€ mesačne
ale mas tam aj jeho battletag tak mozno si ho mozes aj pridat a pozret si co ma