Dell...prečo? lebo mám staršie modely Dell ktoré majú niekoľko rokov a doteraz nemali žiadnu vadu a s plnou funkčnosťou fungujú dodnes...tiež som veľmi spokojný so značkou Sony Vaio...vlastne pokiaľ viem tak Dell je podľa mnohých rebríčkov hodnotený ako najlepšia a najspoľahlivejšia značka...
ASUS .... lebo v lete to budu 4 roky co je moj kamarat ... a zatial sme sa ani raz nepohadali ... akurat raz v lete 2010 to asi bolo, sa trochu prepiekol ... ale to som ho dusil, aj vonku bolo skoro 40 .... cize som mu prepacil, zaobstaral podlozku pod ricku a uz je poslusny
Rec je o PC, ci o notebooku? Tak ci onak na iMacu a macbooku sa mi pracuje najlepsie. Aj ked je pravda, ze ten system je nenazrany a uz mi na macbooku zacina byt 4GB RAM malo... kazdopadne konstrukcne riesenie, vydrz baterky, kvalita displeja atd, to vsetko je na velmi vysokej urovni...
ked chcete kvalitu za relativne rozumnu cenu kupte MSI alebo Asus tam njeje o com....
ak vam zalezi na dizajne a cena je druhorada potom Apple alebo Sony Vaio...
a ku koncu odkaz pre vsetkych ktory su spokojny s Lenovom alebo Toshibou-s tymito notebookmi budete spokojny len dovtedy kym sa vam pod ruky nedostane ozaj kvalitny notebook,kym ste s takym nepracovali neviete o com rozpravam... z druhej strany pomer cena-kvalita vyhraju prawe tieto znacky (presne preto kazdy druhy slovak jazdi Skodovku,njeje to zle auto za tie peniaze ale na Audi sa proste nechyta)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
stare modely zvykli mat praskajuce panty, ale ten problem je uz davno prec
ak vam zalezi na dizajne a cena je druhorada potom Apple alebo Sony Vaio...
a ku koncu odkaz pre vsetkych ktory su spokojny s Lenovom alebo Toshibou-s tymito notebookmi budete spokojny len dovtedy kym sa vam pod ruky nedostane ozaj kvalitny notebook,kym ste s takym nepracovali neviete o com rozpravam... z druhej strany pomer cena-kvalita vyhraju prawe tieto znacky (presne preto kazdy druhy slovak jazdi Skodovku,njeje to zle auto za tie peniaze ale na Audi sa proste nechyta)