naj oblubenejsiu nemam....zboznujem ich vsteky ale najvia cmi vzdy zdvihne naladu bud magoč mc z martina-leto 2008 to je hrozne ppc pesnicka ale inak naladu aj take vypekacky moje blink,riseagainst,escapethe fate....aaaaaaaaaaaaa koap dalsich a ked mam depku tak hiohopove opustaky najnovie tina a rytmus pribeh, aneb tibi gamba polnocna opera, levo ndikiy na teba nezabudnem,naruby vzal mi te stin a lil trafic vsteko je stratene ja som no ehm taky mutlihudobny fanatik v kazdom style si najdem nieco na pocuvanie co s ami hrozne lubi
Najoblubenejsia?... Tak co ja viem... tych je asi viac. LORDI- Hard rock hallelujah, Blood red sandman; Sonic Syndicate- History repeats itself, Jack of diamonds; Rise Against- Prayer of the refugee, Colapse; GnR- Paradise city, Sweet child O" mine, Chinese democracy
je ich viac, nemam len jednu naj, ale hned tri: Coldplay-Fix you (nadherne slova, pocuvam ju vzdy ked mam nejaky problem), Oasis-Wonderwall(neviem preco, ale strasne sa mi paci, mam ju aj ako zvonenie), a Stereophonics-Maybe tommorow... to su moje tri naj
moja najoblubenejsia je od Coldplay - Clocks a prvykrat som ju pocula ako myslim,ze 12rocna ako novinku v teraz uz neexistujucej relacii na MTV Europe, ktora sa volala, ze Fridge, alebo tak podobne(ale chladnicku tam mali urcite viem, ze odvtedy ju davali ako novinku, kazdu hodinu...a preto som sa ponahlala, cim skor zo skoly presne na celu hodinu, aby som ju stihla....az teraz si uvedomujem ako telka kazi mladez
Niccoló Paganini- La Campanella, Rondoncino, Adgaio, všetkých 24 capricií
a celý album Stradivarius od Edvina Martona
ďalej, soundtracky k - LOTR 1,2,3; kráľ Artuš, Nekonečný Príbeh, POTC 1,2,3; Anastasia ( Walt Disney), všetky od Vangelisa a Hansa Zimmera, ďalej, Masterpiece of classical music- Chopin- celý 11 album, soundtrack k Narnii- oba; všetky piesne k filmu- Fantóm Opery z roku 2004 od Andrewa Lloyda Webbera, E lucevan le stelle- finálna romanca v treťom dejstve z talianskej opery Tosca od Giacoma Pucciniho, hudba k predsaveniu Lord of the Dance - Feet of Flames; HP soundtrack- 1,2,3,6 ( ; soundtrack k Iluzionistovi, Titanicu, Sweeneymu Toddovi, Nožnicovorukému Edwardovi, Pýche a Predsudku z roku 2005; Perinbabe z 1985, a soundtrack z Fantaghiro, Amélie z Montmartru, Jany Eyrovej, Era- Ameno ( celý album), Posledný Mohykán, a Chorvátska rapsódia od Maksima Mrvicu
a dôvod hádam už netreba snáď som bola dosť stručná
Nirvana - You Know You"re Right, Creed - What If, Marilyn Manson - Fundamentally Loathsome a je ich oveľa viac, ale na tieto si vždy spomeniem ako na prvé... je veľmi ťažké vybrať si jednu obľúbenú pieseň z toho všetkého, čo človek v živote počul a má to rád.
My Immortal od Evanescecne, Letter to god - Courtney Love, Ever Dream - Nigtwish, What have you done - Within Temptation,......a ešte veľa veľa ďalších, ale taká fakt že naj naj najobľúbenejšia je My Immortal
čo sa pametám kedy som zacala vnimat spevákov a skupiny ..tak asi pred 4 rokmi to bolo... a medzi tými pesničkami bolo aj Coldplay - Speed of Sound
..a započuvala som sa do nej prvy raz na prazdninach v Čremočnom a doteraz patrí medzi oblubene - teda všetky pesničky od Coldplay sú neskutočne pekné...tam bolo také staré radio a ja som ho ladila no čo už moja zaluba ked najdem stary TV alebo radio hned ho idem naladit DD
v poslednej dobe je to pesnička od Guns N" Roses - Knockin" on Heaven"s Door, odvtedy, ako som bola na otvorení letnej sezóny na Seneckých jazerách, kde spievali GNR Revival;
inak The Rolling Stones - Satisfaction; či Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen the Rain... tie som počula prvýkrát doma na podnet otca... páčia sa mi, pretože majú dobrú melódiu a rytmus...
tiež môžem Gorillaz - Every Planet We Reach Is Dead; Him - The Path...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a mohol by som este menovat.
Beatles-In my life
Metallica-UnforgivenII.
SOAD-Revenga
Black Sabbath-Heaven and hell
atď.
Lady GaGa & Rihanna - Silly Boy
Divenire- Ludovico Einaudi
I Giorni- Ludovico Einaudi
Sting- Desert Rose
Niccoló Paganini- La Campanella, Rondoncino, Adgaio, všetkých 24 capricií
a celý album Stradivarius od Edvina Martona
ďalej, soundtracky k - LOTR 1,2,3; kráľ Artuš, Nekonečný Príbeh, POTC 1,2,3; Anastasia ( Walt Disney), všetky od Vangelisa a Hansa Zimmera, ďalej, Masterpiece of classical music- Chopin- celý 11 album, soundtrack k Narnii- oba; všetky piesne k filmu- Fantóm Opery z roku 2004 od Andrewa Lloyda Webbera, E lucevan le stelle- finálna romanca v treťom dejstve z talianskej opery Tosca od Giacoma Pucciniho, hudba k predsaveniu Lord of the Dance - Feet of Flames; HP soundtrack- 1,2,3,6 ( ; soundtrack k Iluzionistovi, Titanicu, Sweeneymu Toddovi, Nožnicovorukému Edwardovi, Pýche a Predsudku z roku 2005; Perinbabe z 1985, a soundtrack z Fantaghiro, Amélie z Montmartru, Jany Eyrovej, Era- Ameno ( celý album), Posledný Mohykán, a Chorvátska rapsódia od Maksima Mrvicu
a dôvod hádam už netreba snáď som bola dosť stručná
Hypocrisy - Deathrow (no regrets), Unfold The Sorrow
My Dying Bride- For My Fallen Angel, The Cry Of Mankind
Norther- Frozen Angel, Unleash Hell
Slipknot- Before I Forget
Seether- FMLYHM, Fake It
Children Of Bodom- Punch Me I Bleed, Hate Me!, You"re Better Off Dead, Mask Of Sanity
Marilyn Manson- This Is The New Shit, (s)Aint, Ka-boom, The Speed Of Pain
Motorhead- Ace Of Spades
Eluveitie- Inis Mona
Insomnium- Mortal Share
Trivium- Down From The Sky
Dimmu Borgir- In Death"s Embrace, Nocturnal Fear, Vinder Fra en ensom Grav
Disturbed- Down With The Sickness, Fear
Apocalyptica- Fatal Error
to len tak v skratke, menej zname kapely sem pchat nebudem
ptm asi od Imogen Heap- Just for now...
hmm... skladby od Hansa Zimmer-a... Rob Thomas- Wunderful... mať jednu obľúbenú pesničku sa asi ani nedá
120 čísel (pod zemou) - Iné Kafe
Obkreslený na chodník - Iné Kafe
Vodka - Korpiklaani
Keep on galloping - Korpiklaani
Inis Mona - Eluveitie
Hordes Of Chaos - Kreator
Enter Sandman - Metallica
Ride the Lightning - Metallica
Sanity Soiled - Persuader
Number of the beast - Iron Maiden
We"re all the pirate bay - Montt Mardie
...
zacla som ju pocuvat po mojom osobnom zlyhani
..a započuvala som sa do nej prvy raz na prazdninach v Čremočnom a doteraz patrí medzi oblubene - teda všetky pesničky od Coldplay sú neskutočne pekné...tam bolo také staré radio a ja som ho ladila no čo už moja zaluba ked najdem stary TV alebo radio hned ho idem naladit DD
Mark Ronson - Oh My God (hodí sa k mojej bezdôvodnej eufórii)
Garbage, The Distillers, No Doubt - Call Me (geniálna kombinácia speváčok)
Free Faces - Brooklyn
v poslednej dobe je to pesnička od Guns N" Roses - Knockin" on Heaven"s Door, odvtedy, ako som bola na otvorení letnej sezóny na Seneckých jazerách, kde spievali GNR Revival;
inak The Rolling Stones - Satisfaction; či Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen the Rain... tie som počula prvýkrát doma na podnet otca... páčia sa mi, pretože majú dobrú melódiu a rytmus...
tiež môžem Gorillaz - Every Planet We Reach Is Dead; Him - The Path...