jeho, simpsonovci, konecne tema, o ktorej aj daco viem ja strasne zboznujem Lisu a zacinam mat o seba strach, bo mam taky pocit, ze sa stava mojim zivotnym vzorom no teda najma tym saxikom, ktory jej nenormalne zavidim, ale ved ked sa stretneme, ona mi ho urcite s radostou na chvilu pozicia
( a nesnazte sa mi tvrdit, ze neexistuje, bo mi tym ynicite cely svet)...
Ešte niečo... Prepáč... že som na teba zaútočila... Keď tak nad tým uvažujem... skôr by sme mali držať spolu... vieš ako... narcis pri narcise rastie...
jednoznacne HOMER pretoze nikto neni taky magor ako je on... takeho otca by som chcela.. hehe jeho najlepsi vyrok bol... alkohol je moj zivotny styl a ja ho nepotrebujem zmenit
Homer....Lenny a Lionel Huts je veľmi sympatický právnik a úplne zbožňujem DUFFMANA!!!! ke´d príde zo svojím sexepílom tak ho žeriem a aj Burns je zlatý keď ho všetko zlomí
Podľa mňa je to Bart aj jeho fotrik Homer..tí dvaja sú naj..uplne su nechapavi..a to sa mi na nich najviac lubi..aj ked si robia srandu sami zo seba...
Barny je naj .. stale si pametam epizodu kde vsetci nieco prehovorili a zasadnutie springfieldu zatlieskalo ..(Navrh potlesk navrh potlesk) a barny vstal grgol a vsetci potlesk
noo..ťažka otazka...Homer to je proste hlavny hrdina,bez neho si Simpsonovcov neviem predstavit..ale Bart,je tiež super ,a Liza taka bifla..ale ma dobre nazory ..a tak postupne asi všetcii
co ste snad vsetci zabudli na fenomenalneho abe simpsna mileho dedu....zboznujem ked uprostred rozhovoru zakloni hlavu do zadu a s otvorenymi ustami zaspi
homer simpson, neviem preco ale a teraz sa mi nesmejte, niekedy sa citim ako on alebo spravam ako on...
som lenivy ako on (napr. ze "a nejdem si kupit jedlo, to by som musel ist..), alebo sa skodoradostne smejem ako on obcas, alebo neviem... ciitm sa niekedy blby ako on
uf to bolo priznanie, asi si spravim inkognito nick na taketo intimne veci DD
tak vsetci su dobri ale ta maggie nema chybu ja z nej nemozem(nesom pedofil)ale s tym dudlikom furt a newem ci ho tu dakto spominal lebo sa tak casto neobjavuje ale levak bob ten co "vrazdi" je tiez supeeer...ale dobre ze sa mu nepodarilo zabit barta bo to by bola soda potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
proste cely tento serial je super
a homer jasne ze homer mam ho na obcianskom namiesto mojej fotky
( a nesnazte sa mi tvrdit, ze neexistuje, bo mi tym ynicite cely svet)...
THE SIMPSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONS!!!
To som chcela ja napísať!! Zdá sa mi, že sa to tu nejako prepĺňa narcismi!! S tým treba niečo robiť!!
Áno, všimla som si, že su to napísala prvá... Máš recht... no... Ale zas sa nesnaž byť nasilu vtipná alebo čo, nemuselo by to dopadnúť najlepšie.
Ešte niečo... Prepáč... že som na teba zaútočila... Keď tak nad tým uvažujem... skôr by sme mali držať spolu... vieš ako... narcis pri narcise rastie...
newa,tebe to odpustam
Saq w poh Narcis pri narcise a momosko pri desiree xD tot wse xD
WELA KAMOSOW MA AJ K NEMU PRIROWNAWA
JEDNOZNACNE
TO JE MACHER
A TIE SEXI TOPANOCKY S MRTVYMI RYBICKAMI..A JEHO LADNEE POHYBY...
Bart, kvôli všetkým možným vilomeninám, ktoré robí...
A Maggie, lebo z celého seriálu je najnormálnejšia...
Milhouse-mi pripomína jedného človeka v mojom živote
"ale proc jaa?, ja sem prece otec.."
a
Barney, alebo ako sa volá... ten homerov kamoš, čo pije pivo a grgá...
som lenivy ako on (napr. ze "a nejdem si kupit jedlo, to by som musel ist..), alebo sa skodoradostne smejem ako on obcas, alebo neviem... ciitm sa niekedy blby ako on
uf to bolo priznanie, asi si spravim inkognito nick na taketo intimne veci DD
Montgomery, jak ho v jednej casti trafila do hrude tisicovka, co ho skolilo a ostala mu tam modrina.
A Otto samozrejme.
alebo Barney som alkoholik ako on a je ich tam hrozne vela....
je to naj serial na svete nic na nich nema a asi ani nebude mat
inak mimochodom @2 ze Smithers , trochu sa nanho aj podobáš
no a ešte tu je Bart , ale toho ani moc nemusím je taký suchý, ale lubi sa mi ked povie Caramba , a neznasam MArge, a este RALPH je super
Bart Prečo? Lebo sa mi páčia jeho vilomeniny
Ned Prečo? Lebo je inteligentný