najlepsia je: "ja nemusím, ja uz ho vidím " ale viem ze raz pri MS v hokejy bola taka reklama kd tipka vykradali pocas toho ako cumel na hokej ,, "podme chlapci, striebro nestačí, nádherná prihrávka, tak toto nie chlapci toto nie"
lepsia otázka by bola, ktorú reklamu nemáte radi...ja som cele vianoce nepozeral telku len aby som nepocul to nechutne VIAAANOCE HEJA HOU SALALA a podobne traposiny od t mobilu
najoblubenejsi trailer
a ked sa tie decka hompalaju..tak koncim vtedy
a najoblubenjsia reklama v radiu teraz ta vyhovorte sa na krizu: v dosledku krizi budeme predavat pecivo len v pondelok a maso bude konzervovane..ved preco sa nevyhovrit na krizu?
no tak neviem ako vy,ale ja urcite nemam ziadnu oblubenu reklamu,podla mna je to strata casu pozerat nieco take ako su reklamy,akurat ostavate nervozni,ked pozerate nejaky paradny film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
este na tejto som sa nasmiala
» videoalbumy.azet.sk/kooperativa-ms-...
najoblubenejsi trailer
a ked sa tie decka hompalaju..tak koncim vtedy
a najoblubenjsia reklama v radiu teraz ta vyhovorte sa na krizu: v dosledku krizi budeme predavat pecivo len v pondelok a maso bude konzervovane..ved preco sa nevyhovrit na krizu?
a ja preco nepoznam zahradnika? ja nepozeram tv aaaaa
kto spival ten song??