Občas si tak spomeniem, na časy, ktoré zas neboli až tak dávno. Keď som bola malá, chodila som do škôlky hrávala sa a pozerala rozprávky. Veľmi milo a s úsmevom spomínam na tie všetky postavičky z jednotlivých rozprávok. Často si aj pamätám celé deje, kto
@ceresnicka23 - ooo gumkáči, ten ich svet sa ti hned zapáči.. už su tu gumkááči.. - to boli časy, áno pamätám.. ovocníčkovia, viem ze takto som kedysi volala bezdomovcov
@anussqqa - áno aj ja som tam sedela už skoro ráno, pamätám že sa hnevali, pretože som mala úplne opačný režim.. cez víkendy som bola na nohách skoro a cez týždeň ani za nič.. teraz už nejdú dobré rozpárvky, ak sa niekedy náhodou ráno zobudím.. zlý program..
podla mna deti ktore vyrastali na tych japonskych kokotinach maju nejake trvale nasledky ktore sa v dospelosti prejavia...napriklad akutnou prijebanostou
@peppy - ano aj ja by som si to rada ešte etraz pozrela, škoda ze nemáme už ten program, a vlastne neviem ci este vobec existuje a ci táto rozprávka chodí..
@Emulienkaa presne do školy vstať ani za nič ale na rozprávky vstať...to mi ani budík netrebalo a vtedy chodili úžansé rozprávky..pamätám si...Papyrus, Babány v pyžamách a také hovadiny teraz už chodia samé sci-fi rozprávky :/
neviem ako sa to volá ale stále tam bol taký ten vták čo robil mig-mig a taký kojot čo stále ho chcel chytiť a pripravoval mu pasce. ale názov rozprávky neviem.
@ Anussqqa - takisto sa mi nepáči, čo dnešné deti sledujú.. ved z toho nemôžu mať príjemný zážitok...potom sú len roztopašené, vymýšľavé, namyslené.. fuj..
Srsly. Existuje v celom tomto zasranom svete krajšia rozprávka, než Posledný jednorožec? Doteraz si pamätám hromadu replík v českom dabingu, a všetky pesničky, zbožňujem každú jednu postavu, od motýlka, cez rudého býka, až po jednorožku.
@Nihili@Azizi Aj ja som ich mala všetky na kazetách a pozerávala každý deň dokola...úžasná rozprávka tuším som niektoré časti mala dokonca po nemecky...vôbec som im nerozumela ale aj tak som si ich stále púšťala
Nooo myslím, že to budú Mladé ninja korytnačky, chodievali na STV - hrozne sa mi tam páči tá úvodná znelka, pat a mat sú tiež riadna sranda, Pokémoni, tých som milovala, na iné si teraz nespomeniem, ale kreslené seriály si pozriem aj ten a úplne v pohode
aaa teraz som si spomenula na Káčerovo, alebo raz na nove dávali takú rozprávku že Mačkopes. A čo sa týka Káčera Donalda a spol., tak som si kupovala aj komiksy, teraz ked si ich občas prezriem a prečítam ma prepadne taká krásna nostalgia ...
Prepankarala to boli také krásne rozpravky,ked som bola malá... teraz si spomínam, čo všetko som ja vtedy pozerala? hmmm - Care bears- Strostlivé medvedíky, Priatel Frenklin, Lienka krasulienka, Požiarnik Sam, Bol raz jeden život, Flinstonovci, scooby doo, Inšpektor Šikula....a mnoho iných. Terajšie rozpravky sa niektoré vobec nedaju pozerať mám ten pocit.
Flinstonovci, Casper, Ovocníčkovia, Tom a Jerry, Medvedík Puf, Šmolkovia, Pocahontas, Káčer Donald, ChipaDale, Ariel, Scooby Doo, Papyrus, Včielka Mája, No počkaj!, Maťko a Kubko, Bolek a Lolek, Bambulka, Pipi dlhá pančucha, Maska, Pán Tau, Johny Bravo, Dexterovo laboratórium, Pinky and Brain, Powerpuff girls, Hey Arnold!, Adamsovci, Princezná Sissi, Špiónky, Co je Andy?, Život s Louiem, Trieda číslo 402, Griffinovi, Mickeymouse, ten Coyote and road runner - to je ten vták mig mig Alf, Harry a Handersonovci, Bojíte se tmy?, Anna zo zeleného domu, Čarodejníčky školou povinné, Einsteinové deti, Ponorka na Dunaji, Fixi a Foxi, Franklin, Master N, Kakaovníci, Oliver Twist, Pepek námorník, Sabrina, Tweety, Tak málo času, Xena, Konečne zvoní, Bob a Bobek........................to je tak polka toho, čo som kukávala a teraz nechápem, ako som to všetko stihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
No počkaj!
@anussqqa - áno aj ja som tam sedela už skoro ráno, pamätám že sa hnevali, pretože som mala úplne opačný režim.. cez víkendy som bola na nohách skoro a cez týždeň ani za nič.. teraz už nejdú dobré rozpárvky, ak sa niekedy náhodou ráno zobudím.. zlý program..
Tých som milovala.
Petrikova cesta na mesiac
Husenicka katka
Dobrodruzna cesta
Posledny jednorozec
Srsly. Existuje v celom tomto zasranom svete krajšia rozprávka, než Posledný jednorožec? Doteraz si pamätám hromadu replík v českom dabingu, a všetky pesničky, zbožňujem každú jednu postavu, od motýlka, cez rudého býka, až po jednorožku.
A pamätáte si na tot ?
Pokémon! a najradešej som mala toho malého zeleného
Nooo myslím, že to budú Mladé ninja korytnačky, chodievali na STV - hrozne sa mi tam páči tá úvodná znelka, pat a mat sú tiež riadna sranda, Pokémoni, tých som milovala, na iné si teraz nespomeniem, ale kreslené seriály si pozriem aj ten a úplne v pohode
On je vzdy tam kde ma byt, je to nas Sam poziarnik, kdekolvek sa pristavi kazdy z mesta ho rad pozdravi, jeho superauto, sam pride vsade vcas
@Hellium ja ju ešte teraz viem teda aspoň tak, ako som ja ju ako decko naučila našla som aj na nete nemeckú verziu, no po našej ani stopy :p