navyše je toho tak enormne veľa...dokonca už len hudobných štýlov..že vyhlásiť niečo z toho najobľúbenejším je viac ako divné... sú veci, ktoré sa nedajú porovnávať a pritom sú rovnako dobré...
prišla som k záveru, že to neviem jednoznačne určiť
vyslovene obľúbené z dávnejška sú fajn, ale už sa mi predsa len kvapku opočúvali a novšie veci nemám napočúvané natoľko, aby som si dokázala vybrať, resp. to prudko závisí od aktuálnej nálady
LP, red hot..., Infected mushrooms, Prago Union, Billy Talent, Billy Barman, The Wombats, Foo Fighters, SOAD, Avenged Sevenfold, Slíže, Papa Roach, Majk Spirit, IMT Smile....
nemám takého jedného najobľúbenejšieho,štýl hudby s vyberám hlavne podľa nálady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
samozrejme Beyonce + Rihanna+ Lady Gaga ....
navyše je toho tak enormne veľa...dokonca už len hudobných štýlov..že vyhlásiť niečo z toho najobľúbenejším je viac ako divné... sú veci, ktoré sa nedajú porovnávať a pritom sú rovnako dobré...
vyslovene obľúbené z dávnejška sú fajn, ale už sa mi predsa len kvapku opočúvali a novšie veci nemám napočúvané natoľko, aby som si dokázala vybrať, resp. to prudko závisí od aktuálnej nálady
A momentálne najviac ľúbim Billy Barman, Jamiroquai a Patricka Wolfa.
nemám takého jedného najobľúbenejšieho,štýl hudby s vyberám hlavne podľa nálady
teraz si ficim na novom Linkin Parku a ked vyjde Rytmus tak to
pocuvam vazne vsetko
inac sm 41, hoobokanst, offspring, rise against, breaking benjamin Nickel Back atd atd ..
..kvak..
-biely,cisty,dna,segy100,slipo bacil- skratka cely enes,danost,berezin,vladis,landry,miky mora
(cervenam sa)
..kvak..
podobne tomuto nie take velke hukanice
..kvak..
to je moja prva rockova skupina co som zacal pocuvat potom to uz slo dalej
konkretne
Sum 41
The Ofspring
Breaking Benjamin
NickelBack
Hoobastank
a este sem tam daky neznami intepret alebo znami ale u mna menej pocuvany napr aj bmth fakt len niektore pesnicky
..kvak..
Nickelback je super, o mesaic bude jeho nový album. Fest sa teším.
Tak ten album hned aj stiahnem aj Rise Against mali tento rok jeden ofspring mali len taky mix a aj Sum41 mali dlho ocakavany
sk cz nepocuvas nic ?
..kvak..
..kvak..