@bublinka113 Aha, tak potom hlasujem za "iné" . Avatar (ak je to teda anime) je najperfektnejšie anime, aj celkovo akýkolvek seriál čo som zatiaľ videl. skvelé to je Ty si to videla?
@marleymt však už som aj tak hlasovala. Durarara má smolu, proste, dlhodobý vzťah vyhral xD ale ja za svoje "najobľúbenejšie anime" označujem viacej než jedno, tak preto
neni nic viac sexy nez mat priatelku ktora je uchylna, hrava a hlavne uchylna, ty socka...
Podla mna najlepsie anime je Princezna Mononoke(film) ako serial by som dal asi... nieco mi brani v tom powedat naruto lebo asi nie vsetci videli necedzurovanu verziu naruta kde je plno brutality bez skracovania dielov ale malo to aj svoje otravne chvilky ktore sa teraz deju v Bleach, kde sa 5 dielov absolutne nezmeni situacia a potom prihodia diel ktory nema absolutne nic spolocne s dejom (filler) a neda wam ani nic noveho, takze tazko powedat zalezi to od toho kedy ako... zalezi na zanri...
@bublinka113 No to robili mslím že američania, ale mne sa to strašne páčilo .. Záleží od vkusu, tebe sa to páčiť nemusí, zo začiatku je to dosť detské ale nekôr úšasné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Tak FullMetal Alchemist.
inak je to stále D.Gray-man...
nikdy nezabudnem na ten jeden výrok...
Moje naj je Dokuro Chan
Pak Elfen Lied,včera som dopozeral Wolf"s Rain a hneď som sa ponáhľal s 5 hviezdičkami na CSFD
Proste hektolitre krvi sú základ kvalitného anime
A mám veľmi rád aj jeden film že 5 centimetrov za sekundu...
Avatar je cartoon, to znamena americka animacia... suhlasim ze je tam perfektna animacia ale od anime to ma pekne daleko.
@mm47
planujes byt adminom takej stranky? You really need a girlfriend...
@pernik
neni nic viac sexy nez mat priatelku ktora je uchylna, hrava a hlavne uchylna, ty socka...
Podla mna najlepsie anime je Princezna Mononoke(film) ako serial by som dal asi... nieco mi brani v tom powedat naruto lebo asi nie vsetci videli necedzurovanu verziu naruta kde je plno brutality bez skracovania dielov ale malo to aj svoje otravne chvilky ktore sa teraz deju v Bleach, kde sa 5 dielov absolutne nezmeni situacia a potom prihodia diel ktory nema absolutne nic spolocne s dejom (filler) a neda wam ani nic noveho, takze tazko powedat zalezi to od toho kedy ako... zalezi na zanri...
Pokémoni - 1995 - 2010
Digimoni - 1999