Trhala fialky dynamitem, asi raz za týždeň a pásla kone na betóne a kone na betóne asi raz za mesiac a potom tak raz za štvrť roka Cruel intetions, Santa Clause, Anjeli v Amerike... tie som za život videla asi najviac, teda okrem Potteroviek a Ratatouille
Fight Club, Trainspotting, Pulp-fiction, Big Lebowski, Káva a cigarety, Reservior dogs, Od súmraku do úsvitu, Planet Terror, Desperado, Jay a Mlčanlivy Bob, Tieto som videl veľa krát lebo ich mám rád.
fuu...ja mam rada skoro kazdy animak ako napr. dobu ladovu...(ked som bola pri otcovi v taliansku tak som ju 2 mesiace kazdy vecer kukala ..vedela som ju naspamat ...aj shrek je v pohode...alebo ptm 96 hodin sa mi pacilo...alebo aj scary movie som videla asi 15krát vsetky casti
bejválek se nezbavíš, ako prísť o muža za desať dní, bláznovo zlato, (všade hra Matthew McConaughey ). dalej Priestupny rok (na tom som sa dostatočne popukala od smiechu ), Na vlásku - animák ale paradny , The last song, 7 životov, V for Vendeta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najčastejšie pozerávam Sleepy Hollow, s originál dabingom... asi každé dva týždne