každé ročné obdobie má svoje čaro, nemám konkrétne najobľúbenejšie....ale tak vo všeobecnosti mám najradšej apríl a máj vtedy nie je ani strašne teplo ani strašne zima, tak akurát
jar alebo jesen ked je tak fajn, ale mam pocit ze pocasie sa uz iba pohybuje zo zimy na leto a ked je konecne apson tri dni za sebou 15 stupnov tak mi furt prsi na hlavu
Podla mňa ma kážde ročné obdobie svoje čaro.......ale aj tak mam radšej zimu.....Lebo v zime mam meniny je Mikuláš, Vianoce a narodeniny.....Všetko mam v zime =D.....ale mam aj radšej sneh a zimu
takto to poviem v zime je proste zima takze to nee , na jar mam alergiu na kvitnuce kvetiny atď. takze neee , jesen neeee lebo musim furt listie zametat a hrabat a prsi furt atď. , takze asi mam rad leto ale zas nee take ze 40 stupnove horucavy a tisice komarov no ale aj tak asi leto.
najradsej jesen . .ale tak kazde obdobie ma nieco do seba a vsetky mam rada .. ked je leto tesim sa konecne na zimu a ked je zima tak naopak na leto nech je uz konecne teplo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov