Takže aká bola najrevolučnejšia udalosť vo vašom živote? Niečo čo vašim životom zatriaslo od základov. Niečo čo zmenilo celý váš život alebo vašu osobu.
To napätie, intimita, preskočí iskra, kvapka potu skĺzne po rozhorúčenom chrbte, neistý dotyk zvláštnej podlhovastej veci, na moment sa zľaknem a už-už chcem cúvnuť..adrenalínový okamih, chaotické pohyby, strácam pojem o čase, rozmazane vidím nevyplnený protokol predtým, než inštinktívne zatvorím oči..a potom už len úľava..
Poznačilo ma to, noc čo noc zaspávam so spomienkou na svoj prvý krát.(A som rada, že som počkala a podelila sa o tú vzácnu chvíľu so skúmavkou, ktorá o mňa stála.)
Keď som prestal hrať WoW...niet lepšieho pocitu ako začať znovu žiť. Hoc ten stratený čas už nejde vrátiť s5 najdôležitejšie je že konečne zase cítim že som na tej správnej ceste čo mi prináša nesmiernu radosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@bublinqac no ty si šťastný človek
@narazuvzdornaa neboj sa nič si nepomyslíme ... kľudne sa vyjadri
To napätie, intimita, preskočí iskra, kvapka potu skĺzne po rozhorúčenom chrbte, neistý dotyk zvláštnej podlhovastej veci, na moment sa zľaknem a už-už chcem cúvnuť..adrenalínový okamih, chaotické pohyby, strácam pojem o čase, rozmazane vidím nevyplnený protokol predtým, než inštinktívne zatvorím oči..a potom už len úľava..
Poznačilo ma to, noc čo noc zaspávam so spomienkou na svoj prvý krát.(A som rada, že som počkala a podelila sa o tú vzácnu chvíľu so skúmavkou, ktorá o mňa stála.)
2 tyzdnoviii utek z domu
moj ex