Čo ja viem podľa mňa všetky také kde nastupuje/vystupuje celý vlak to býva aj naša keď sa na jeden vlak nahrnú všetci stredoškoláci lebo im naraz končí škola vtedy sa medzi nimi ani nepohneš a vždy sa čudujem že ich vôbec všetkých ten vlak pojme ale bežne na iné vlaky idú tak 2 ľudia
@sianagirl245@5 to meškanie vlakov je blbosť, chodila som tri roky denne vlakmi a za ten čas mi meškali iba dvakrát, z toho iba raz som naozaj nestihla prísť do práce... Čiže hej, určite meškajú, ale nie tak často ako sa to furt 9 nich hovorí
A teraz síce chodievam raz-dvakrát za týždeň a tiež žiadne meškania nezazivam ja som asi v nejakom paralelnom vesmire alebo čo
@passerine@8 ja chodím vlakmi 10 rokov a väčšinou meškajú...v tom lepšom prípade len 5-10 minút ale niektoré na pravidelnej báze keď čakajú stále ten istý vlak ... napríklad teraz do práce nestihnem minimálne raz za mesiac a to by som za normálnych okolností prišla o 20 minút skôr takže viem o tom svoje
@sianagirl245@9 aha, no možno záleží v akej časti slovenska sa nachádzaš a akými vlakmi cestuješ ale zase, možno som len vo svojej bublinke, lebo som si pozisťovala, ktoré vlaky sú najlepšie a všetko k tomu prispôsobila, aby som mohla chodiť iba tými tak sory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Čo ja viem podľa mňa všetky také kde nastupuje/vystupuje celý vlak to býva aj naša keď sa na jeden vlak nahrnú všetci stredoškoláci lebo im naraz končí škola vtedy sa medzi nimi ani nepohneš a vždy sa čudujem že ich vôbec všetkých ten vlak pojme ale bežne na iné vlaky idú tak 2 ľudia
A teraz síce chodievam raz-dvakrát za týždeň a tiež žiadne meškania nezazivam ja som asi v nejakom paralelnom vesmire alebo čo
ale, ze by mi nejaka z nich udrela, ako mega rusna...
ale vsetky maju rovnakych somrakov a rozne dalsie podobnosti