Možno to bude trošku detinská otázka, ale celkom ma to zaujíma.
Máte svojho najlepšieho kamaráta? Takého toho ,,bratmm alebo sestrmm" , doslova. Ak áno, ako ste sa spoznali?
mala som jednu, ale odišla za školou do dánka, teraz mám už len seba a priateľa .. ale už nemám žiadnu sestru/ brata čo sa týka kamarátov, ale zase viem, že na dosť ľudí sa môžem spoľahnúť
Všetci, ktorých beriem ako priateľov sú mojími spriaznenými dušami
Spoznali sme sa na strednej, jedna zo základnej, dvaja cez známych a tak, dve sú z internetu
moju najlepšiu kamarátku poznám od základky, nejakej tretej triedy, ale tak fest sa bavíme ani neviem odkedy, nejakej siedmej triedy, tipujem
z opačného pohlavia mám tiež naj kamaráta, s ktorým sa môžem baviť fakt o hocičom, ale oni sa akosi dali s tou kamarátkou dokopy, takže toto kamarátstvo akosi ''tlmím'', aby ona nemala problém, že sa s ním moc bavím
s jednou som chodila už aj do škôlky, ale baviť sme sa tak viac začali až na 2.stupni a sme spolužiačky furt
a druhú som spoznala na strednej.
a kamkov čo mám tak jeden takisto so mnou chodil už aj do škôlky, ale baviť sme sa začali až na strednej, ďalšieho poznám tunak odtiaľt@tosom
mám
s naj kamarátkou sme boli spolužiačky na ZŠ
a s naj kamarátom č.1 sme sa spoznali tu na birdzi ( @antifunebracka )
a s naj kamarátom č. 2 sme boli spolužiaci na strednej
a ešte som mala jedného naj kamaráta..ale to bolo niečo viac ako len kamarátstvo..neviem to ani opiisať..a bol to zároveň najlepšii kamarát môjho vtedajšieho partnera, vďaka ktorému sme sa aj spoznali.....ale on už umrel
...
Ano mam a spoznali sme sa na zakladnej skole takze uz to bude vyse 10 rokov co sme kamosky...a dost ma mrzi ze si teraz cez leto vobec nevie najst cas..
Mám dvoch a vôbec som nečakala, že práve s nimi sa budem kamarátiť, hlavne preto, že jeden z nich ma predtým ako sme sa začali kamarátiť takmer zabil, ale to nebola jeho vina.
mala som viackrát niekoho takého, teda tie 13 ročné vzťahy nebudem rátať, aj keď majú veľký vplyv ešte dnes na mnoho z toho, čo robím....
ale ešte pred rokom som mala dvoch, ona odišla na výšku, nejako nás zabila diaľka, nemali sme si čo povedať, ja som mala zase blbé obdobia, jedno s druhým... a s ním ani neviem čo sa stalo, keďže na výške bol už aj predtým, takže diaľka to nebola, tiež zapôsobili moje blbé obdobia a nadmerné premýšľania, párdňové odmlky v komunikácii a po chvíli som si všimla, že druhá strana sa nepýta, čo sa deje, tak som si uvedomila, že to asi až tak nevadí... bolo to tak u oboch vlastne :ehm:
dnes už im nepoviem pravdivo ani ako sa mám
mrzí ma to, ale neboli to tí správni ľudia.
potrebujem nových
čo najskôr
Musím napísať poníka @vintagedinosaur lebo je to slušné! Na birdzi sme sa spoznali ofkors.
Đalej mám ešte dve dobré kamarátky, ktoré ale nie sú poníci. S Katty sa poznám od tretej triedy ZŠ a s Liou od narodenia. Bohužiaľ sa cez leto nestretávame tak často.
ja som rád že mam nejakych par kvázi "kamaratov"..nieto nejakeho povyšovať na najsamlepšieho aj ked jedneho mam velmi rád aj tak ma má určite v piči nevadí lubim všetkych
dvoch takych fakt blizkych ludi, s ktorymi som minimalne v nejakom telepaticko-energetickom spojeni mam. naj kamosku som spoznala cez exa, spojili sme sa kvoli kapele, ale prvotne pisanie si o notach sa zmenilo na najlepsie priatelstvo s najlepsim kamaratom mam este lepsiu story, moja mama a jeho otec boli susedia a jeho mama a moj otec spoluziaci. my sme sa tiez stretli ako spoluziaci, ked som prestupila na ine gymnazium 110 km od mojho mesta a spojilo nas to, ze je o 4 hodiny mladsi odo mna...
mam, dve su sestry poznam ich od narodenia, potom sa odstahovali ale aj tak sme vydrzali a uplne ich lubim
a dalsi kamarati,... mozno dvaja este patria medzi tych naj jedneho poznam dva roky a je uplne super clovek a druheho poznam asi pat rokov, asi ani neviem odkial ale su s nim najsamlepsie akcie
mám najlepšiu kamarátku, s ktorou sa spoločne pretĺkame životom už od prvej triedy, nie vždy sme súce úplne vychádzali, hlavne ako deti, ale nech sme v sebeväčších sračkách vždy sa nejak dáme dokopy a pomáhame si. a mám najlepšieho kamaráta, s ktorým som sa zblížila v jednom z mojich ťažkých životných období a ktorý stál pri mne vtedy, stojí dodnes a som si istá, že nebude problém ho vytiahnuť na pivo ani keď budeme mať 70, budeme štrbaví, šediví budeme mať umelé kĺby a totálne zdevastovanú pečeň aj pľúca
nekategorizujem ludí na "najsam" lebo ako decko, ked sa to tak kategorizuje som si spravila kolonky: znami, kamarati, priatelia... a v priateloch bolo vždy len pár ludí a každý bol niečim naj...
ale teraz ak to beriem tak, že ako študujem, tak čo už nie som v styku bežnom, tak jedna kt. je naj v tom že nemame nejake koničkové veci spoločné, mega rozdiely ale aj napriek tomu sme mega na seba naviazané a je to prakticky jediny človek z tohto mesta s ktorym chodim von (s ktorym sa nevidavam inde)
a s ňou sme sa poznali skrz sidlisko a skamarátili s krz psov - sme sa hrali snimi na pokemonov a vrieskali po sidlisku
haah na zakladke som mala jednu robili sme vsetko spolu ale potom ma ojebala a odvtedy som prestala verit ludom styri roky sme o sebe nevedli a teraz sme sa stretli na vyske normalne sa bavime ako keby sa nic nestalo ale je to len formalne
a potom mam jednu super najsamlepsiu moju druhu polovicku s tou som sa stretla na strednej a hoci sa teraz vidime raz za dva mesiace sme v kontakte noonstoooop a zazili sme toho neskutocne vela a je to clovek ktoreho nechcem stratit ..takze tak a mam vela kamaratov ale berem ich len ako sprimnenie casu a zazietie par akcii ale fakt clovek kamarat svelkym K je ta kamoska zo strednej ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
lepšia už byť nemôže
Jeden bol môj dlhoročný spolužiak na strednej a s druhým som sa spoznala cez jednu kamošku.
je uplne naj
Spoznali sme sa na strednej, jedna zo základnej, dvaja cez známych a tak, dve sú z internetu
-spolocne zaujmy
z opačného pohlavia mám tiež naj kamaráta, s ktorým sa môžem baviť fakt o hocičom, ale oni sa akosi dali s tou kamarátkou dokopy, takže toto kamarátstvo akosi ''tlmím'', aby ona nemala problém, že sa s ním moc bavím
a druhú som spoznala na strednej.
a kamkov čo mám tak jeden takisto so mnou chodil už aj do škôlky, ale baviť sme sa začali až na strednej, ďalšieho poznám tunak odtiaľt @tosom
natalilienka
s naj kamarátkou sme boli spolužiačky na ZŠ
a s naj kamarátom č.1 sme sa spoznali tu na birdzi ( @antifunebracka )
a s naj kamarátom č. 2 sme boli spolužiaci na strednej
a ešte som mala jedného naj kamaráta..ale to bolo niečo viac ako len kamarátstvo..neviem to ani opiisať..a bol to zároveň najlepšii kamarát môjho vtedajšieho partnera, vďaka ktorému sme sa aj spoznali.....ale on už umrel
...
ale ešte pred rokom som mala dvoch, ona odišla na výšku, nejako nás zabila diaľka, nemali sme si čo povedať, ja som mala zase blbé obdobia, jedno s druhým... a s ním ani neviem čo sa stalo, keďže na výške bol už aj predtým, takže diaľka to nebola, tiež zapôsobili moje blbé obdobia a nadmerné premýšľania, párdňové odmlky v komunikácii a po chvíli som si všimla, že druhá strana sa nepýta, čo sa deje, tak som si uvedomila, že to asi až tak nevadí... bolo to tak u oboch vlastne :ehm:
dnes už im nepoviem pravdivo ani ako sa mám
mrzí ma to, ale neboli to tí správni ľudia.
potrebujem nových
čo najskôr
@nothingspecial
Đalej mám ešte dve dobré kamarátky, ktoré ale nie sú poníci. S Katty sa poznám od tretej triedy ZŠ a s Liou od narodenia. Bohužiaľ sa cez leto nestretávame tak často.
a dalsi kamarati,... mozno dvaja este patria medzi tych naj jedneho poznam dva roky a je uplne super clovek a druheho poznam asi pat rokov, asi ani neviem odkial ale su s nim najsamlepsie akcie
ale teraz ak to beriem tak, že ako študujem, tak čo už nie som v styku bežnom, tak jedna kt. je naj v tom že nemame nejake koničkové veci spoločné, mega rozdiely ale aj napriek tomu sme mega na seba naviazané a je to prakticky jediny človek z tohto mesta s ktorym chodim von (s ktorym sa nevidavam inde)
a s ňou sme sa poznali skrz sidlisko a skamarátili s krz psov - sme sa hrali snimi na pokemonov a vrieskali po sidlisku
a potom mam jednu super najsamlepsiu moju druhu polovicku s tou som sa stretla na strednej a hoci sa teraz vidime raz za dva mesiace sme v kontakte noonstoooop a zazili sme toho neskutocne vela a je to clovek ktoreho nechcem stratit ..takze tak a mam vela kamaratov ale berem ich len ako sprimnenie casu a zazietie par akcii ale fakt clovek kamarat svelkym K je ta kamoska zo strednej ..
+ môj frajer je taký môj naj kamarát momentálne