@najivna no, zlomil si nohu proste Ale najpozoruhodnejšie na tom je, že mi to vo sne vôbec neprišlo nevýslovne hnusné (na ľudské nohy reagujem ešte hysterickejšie, než na deti).
@narazudznornaa akoze ty si v sne nahliadla do jeho ctenej tvare? ktoru kost si zlomil? bola to otvorena zlomenina? ako sa mu to stalo? vedel chodit na barlach? podpisala si sa mu na sadru? chodil potom na voziku?
spal som a snivalo ze spim a snivam, ked zrazu som sa zobudil...a na to som sa zobudil, si hovorim teraz som hore ci este spim? a som prisiel na to ze som este stale spal
@najivna ňy, ktovieprečo mal vo sne krátke tmavé vlasy (ešte si to moje tripujúce vedomie kriticky zhodnotilo, že wtf, ňy tak má vyzerať) Teraz silno uvažujem, či náhodou nie v stehne niečo Iba tak bezvládne kľapel na nemocničnej posteli a miestami zamdlieval od útlocitnosti.
A fuj, zase podpisovanie sadry by sa mi bridilo aj v bezvedomí.
(A tuším som sa mu s tým nechválila, toto je vlastne úplný coming out )
vsetky su sialene! ale premna najdojimavejsi v dobrom bol ked maly papierovy cloviecik asi 5mm hral na gitare, strateny vo velkom cervenom koberci nadhernu melodiu,krajsiu som v zivote este nepocula... potom si zo strun urobil stojan na noty a z gitary sa stali husle... nadherne !
Nečakám ,že mi tu niekto vyloží sen, ale dnes som mal naozaj!! veľmi zvláštny. (teda už včera)...pretože som otehotnel....pôrod si nepamätám, ale živo zas ako to drobné stvorenie držím v náručí a...mal som ho v tom sne veľmi rád, spieval som mu uspávanky, bozkal ho, ale stále som s ním niekam utekal...ani neviem pred čím...a je to strašne čudné.
moje sny su priamo umerne tomu kolko kriminalok si denne pozriem..a stava sa aj take ze sa mi sniva nieco najviac realne a potom sa maminy pytam ci to bolo naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
10 % mojich snov ma nejaky zmysel ale tie si moc nepametam.
ale vacsinou sa mi nastastie nesniva nic
A fuj, zase podpisovanie sadry by sa mi bridilo aj v bezvedomí.
(A tuším som sa mu s tým nechválila, toto je vlastne úplný coming out )
@lubobs Asi ti šibe, že to tu píšeš! Najprv rozmýšľaj a potom píš!