aj aj. Zmaturovala som, dostala sa na vysku, prezila aklimatizovanie, ale aj smrt blizkej osoby a pohlad na nasu horiacu strechu. Takze vravim... aj aj
najsilnejsi? asi negativny ked sa mi zabil kamos a pozitivny ked som sa stretla s niekym a udialo sa nieco co opisovat nebudem (nie sex ) ale bolo to wow
já bych pozdravila docenta Bačkora a profesora Repčáka, obaja sa postarali o skvelú atmosféru na štátniciach, s čím som absolútne nerátala, a preto bolo na štátniciach fantasticky
tento rok bol celkovo taky silno-zazitkovy no negativny zazitok bol hned 1.1 ale tak to uz neriesim a nemyslim na to,nespominam a vymazavam z pamate... a pozitivny? to som mala take pozitivne obdobie skor,od februara uz a stale trva @heartxcore asi vie co myslim
Najsilnejšie zážitky sú negatívne a žiaľ ťahali sa so mnou celý rok..takže nerada spomínam..som nesmierne šťastná že ten rok je už za mnou...a že je 2009 Ale zas..dostala som sa na školu akú som chcela,mám úžasnú triedu..to je krásna výhra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale necham si ho pre seba