@kail91 vsak toho sa viac bojim, ze neexistuje taky horor, ktoreho by som sa bal, ked som bol maly bol to 3:15 zomries, ale teraz sa nebojim ani kruhu, tie trapne historky o tom, ze to hnusny horor a pod. ma unavuju
mirrors som pozerala sama v noci a skoro som zinfarktovala ked som si potom mala ist umyt zuby do kupelne aj teraz mam zase zly pocit ze ma niekto sleduje alebo co
@5 ja som to nevidela, ale vo všeobecnosti sa bojím v noci pozerať do zrkadla hlavne v kúpeľni, keď som zohnutá pri umývadle keď si umývam zuby, sa potom bojím vystrieť že čo bude za mnou stáť
ale ja som sa fest bála (asi to bol aj kinoefekt, že som to nepozerala v kľude doma potišku) pri The Conjuring. ale že veľmi! aj po. aj dnes keď si na to spomeniem, tak sa bojím a pritom som to videla pred rokom
ale popravde som taký tiež ešte nevidel ako berie ma do spánku z nich lebo sú akokeby na jedno kopyto ale napínavé scénky mám rád ale zvyčajne za "triezva" ich tam nevidím
Raz v noci som so slúchadlami na ušiach pozeral Dark Skies a keď som šiel na WC, tak som všade zapínal svetlá. Film to nie je nič extra ale zvukové efekty stoja za to. Inak ma horory nejak nestrašia ale skôr nudia...
@dannyd14 bola som v kine na Jessabelle teraz nedavno a ako v kine som rozmyslala nad tym ze dpc musim soferovat sama domov v tme, ale az taky strasny horor to nebol
@matthew322 skor som myslel po vizualnej stranke, ze zazijem proste ten adrenalin, ked na mna bubak vybehne, ale dlho sa mi to nestalo @anitchka no tak tam bol jediny strasny zaciatok, inak to bola hororova nuda, radsej som si to stiahol ale teraz som pozeral Ouija, celkom fajn, i ked som sa nebal, ale lepsie nez jesabelle, aj v kinach to davaju
co som videl nieco z tohto zanru isiel som sa zatial vzdy unudit cely film zvycajne do poslednych 15 minut...neviem tento zaner je podla mna najvacsia kktina na svete v ramci filmov a casu straveneho pri niecom takom
Nezvyknu ma velmi doondit horory, najviac som sa bala v kine, co je zvlastne, kedze tam bolo sto dalsich ludi a cely film som driapala kamaratovi ruku The Conuring v kine bol UZASNY na velkom platne, ten zvuk robil velmi vela. A pri As Above So Below som sa zlakla ako nikdy v zivote, hlavne preto, ze hello, boli sme potme v miestnosti bez okien.
Najhorsie spomienky mam na Sinister, ked chlapik stopol video a ono sa samo pohlo, jedna z mojich top iracionalnych fobii.
ziaden horor neni dobry, boja sa pri nich len baby, sry ale je to tak. ked sa chces bat, skus si radsej vygooglit nejake realne ducharske videa na YT, napr.
@5 mne zas sesternica pustila kruh, keď som bola malá a odvtedy sa neosprchujem bez toho, aby v odtoku nebola tá blbosť, čo zachytáva vlasy už je to pekných pár rokov
..inak pozerám horory a žiadne spešl stavy nemávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
aj teraz obcas, ked si v noci idem umyt ruky alebo prechadzam okolo zrkadla na chodbe, rychlo tadial preletim a nepozeram sa don
ale ja som sa fest bála (asi to bol aj kinoefekt, že som to nepozerala v kľude doma potišku) pri The Conjuring. ale že veľmi! aj po. aj dnes keď si na to spomeniem, tak sa bojím a pritom som to videla pred rokom
@anitchka no tak tam bol jediny strasny zaciatok, inak to bola hororova nuda, radsej som si to stiahol ale teraz som pozeral Ouija, celkom fajn, i ked som sa nebal, ale lepsie nez jesabelle, aj v kinach to davaju
a REC ma docela dosť dostalo.
Najhorsie spomienky mam na Sinister, ked chlapik stopol video a ono sa samo pohlo, jedna z mojich top iracionalnych fobii.
@verdamt , prosimta je to aj v cz / sk dabingu ? kde by som si to pozrel ?
..inak pozerám horory a žiadne spešl stavy nemávam