wáu,,vyzerá to super ale asi by som sa bála to hrať..zaujímalo by ma čo sa stane ak ho zožerú či ide od začiatku alebo čo.. v každom prípade mám rada psycho hry páči sa mi al fallen earth napríklad ale viac už toho nepoznám :/
Ja sa zásadne hrám s čímkoľvek strašidelným vyhýbam, no keď som hrala Thiefa 4, nikto ma neupozornil na ten ústav! Tak tam to bolo hrozné, ale najhoršie potom dole v tých chodbách kde behali tie vychrtliny chrčiace so svietiacimi očami, to bolo príšerné.
Ja a strašidelné hry moc nepaktujeme, ale predsa som predsa rebel! musím si niekedy zahrať aj takéto hry.
Slenderman... v počítači mám staršiu, nie moc strašidelnú verziu, ale tá sa mi hrať nechcela po treťom zabití.
Potom som si povedala, že však to nie je také strašidelné, že si môžem zahrať aj niečo horšie... a tak mi kamarátka požičala mobil, kde mala nainštalovanú Slendrinu... prešla som asi 10 krokov a už sa predo mnou objavila... z ničoho nič... bez jediného zašušťania obrazovky...
Vtedy som ten mobil skoro odhodila a tým zničila. Našťastie iba skoro
Potom dlho nič.
Nič
Nič
Nič
A potom som si povedala, že to nebolo také strašné a tak som si išla zahrať Slendrinu znova. To som prešla do druhej miestnosti a pozrela do šuflíkov... nič tam nebolo... a pomaly sa otočím... a vidím nohy (To bolo úplne najhoršie)
Samozrejme som zomrela.
Tak som si išla zahrať slendermana. Hrala som a hrala a zrazu som mŕtva s tachykardiou a vypleštenými okáľmi a potom kamoška že: ,,Asi som ti mala povedať, že to je asi najstrašidelnejšia verzia Slendermana, aká existuje."
Môžete veriť, že nasledujúcich 5 minút boli jej najstrašidelnejšie hororové momenty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dead Space 3 vo výťahu
ale ani tá z F.E.A.R. 2 nie je zlá
tie opice som to hrávala ešte na základke a strašne ma desili
Ale keď toto som hral ako dieťa som skoro zošalel
A mnoho mnoho akčných samozrejme.
Ale nechce sa mi spomínať a hľadať už.
Slenderman... v počítači mám staršiu, nie moc strašidelnú verziu, ale tá sa mi hrať nechcela po treťom zabití.
Potom som si povedala, že však to nie je také strašidelné, že si môžem zahrať aj niečo horšie... a tak mi kamarátka požičala mobil, kde mala nainštalovanú Slendrinu... prešla som asi 10 krokov a už sa predo mnou objavila... z ničoho nič... bez jediného zašušťania obrazovky...
Vtedy som ten mobil skoro odhodila a tým zničila. Našťastie iba skoro
Potom dlho nič.
Nič
Nič
Nič
A potom som si povedala, že to nebolo také strašné a tak som si išla zahrať Slendrinu znova. To som prešla do druhej miestnosti a pozrela do šuflíkov... nič tam nebolo... a pomaly sa otočím... a vidím nohy (To bolo úplne najhoršie)
Samozrejme som zomrela.
Tak som si išla zahrať slendermana. Hrala som a hrala a zrazu som mŕtva s tachykardiou a vypleštenými okáľmi a potom kamoška že: ,,Asi som ti mala povedať, že to je asi najstrašidelnejšia verzia Slendermana, aká existuje."
Môžete veriť, že nasledujúcich 5 minút boli jej najstrašidelnejšie hororové momenty