Ahoj, neviem či pamätáte ako v TV chodili Kakaovníci, ale tu niečo podobné nehrozí
Čo vravíte na túto zbierku úchylných detských relácií? Majú to v poriadku v hlave, tí čo to vyrábajú? Čo je najzvrhlejšie perverzná zverina? Podľa mňa Wi
co sa tyka lazy town vela ludi to neznasa, ale u mna ma ten chlap co hra sportakusa obrovksy obdiv, pretoze mnohi hovoria ze ani za milion by tam nesli hrat, avsak on je milionar a zo svojich penazi zacal celu show aby dostal deti k sportu, a venuje tomu naozaj vela ci po fyzickej stranke ci po financnej stranke.. zato ma moj obrovsky respekt!!
naucit sa hrat na gitare v malom veku je neskutočná makačka, lebo tie decká v tomto veku určite zaujíma všetko ostatné než tvrdiť si prsty na strunách.... podla mna je to násilie na deťoch, s tým, že z nich vycvičia krátkodobé číslo do TV, aby si všetci hovorili aké je to zlaté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A neviem čo je zlé na tých malých kórejčanoch hrajúcich na gitare, podla mna sú zlatí a veľmi šikovní.
Teletubbies