zaleží od toho z čoho mám depresie... ak mám totiž z niečoho depresie očividne mi na tom dosť záleži a záleží mi na viacerých veciach čiže podla toho sa venujem inej veci na kt. mi záleží
no bud chytim stetec a sa vysantim na vykres, zapnem si huudbu, alebo sa len tak niekde zatvorim niekde do ticha a len tak premyslam/modlim sa.........no velmi casto sa do takychto stavov nedostavam...
@all a čo takto pretrvávajúce depresie ?asi ked sami nedarí v škole nenapcháp sa diazepamom ... no ked počúvaš depressive suicidal black metal neviem či ti pomôže pustiť si hudbu ...
Ak je to fakt ťažké a sám si s tým nevieš poradiť, potom už ostávajú len antidepresíva... Teda ak tu hovoríme o skutočne depresii, ktorá sa ťahá dlhodobo, nie len takú tú emáckymi deckami popularizovanú "depku".
Počpvať hudbu v izbe a čakať, kým neprejde alebo isť von a poriadne sa ztrieskať v spoloťnosti. (no na daľší deň je to ešte horšie než to bolo slight_smile:
podla mna je najlepsie vyrozpravat sa... nvm ci dakej kamaratke alebo skor chalanovi ... u mna je to skor baba... s babami sa viem lepsie porozpravat o takychto veciach .. kamarati ty si vecinou robia picu ale tak ty naj kamarati mi vzdy vedia pomoct .. no jednoznacne mi viac pomoze ked idem von s dakou fajn babou (kamaratkou) a proste porozpravame sa... a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
podla mna jednoznacne hudba...ked sa paradne vytancujeme na dobrej party az do rana ako aj vcera tak nie je nic lepsie
pusti si trebars lucie - zkamenely dite
alebo olympic - zelva
to su vesele pesnicky
*skutočnej
Dnes som mimo..
ale nie...tak nemysliet na to zle...vzdy odvrat pozornost od toho,na co myslis...
ja sa o tom pokusam...