našli by sa tu ľudia, fanúšikovia mangy, anime, z galanty, BA alebo okolia? takých ktorý by mali záujem ísť na tento festival v septembri, z dôvodu hľadania novej partie, lebo team s ktorým som chodil sa rozpadol. dátumy a od
@deadfancy istrocon a ComicSalon je to iste... V podstate vsetky tieto podujatia su to iste s rozdielom ze sa inak wolaju.
Animeshow sa kona v marci tiez sa to wola GameExpo mno tie hry ktore tak prezentuju ako novinky... napr. ako tenkrat DeadSpace2 ktori som mesiac predtym presiel.
Animeshow, MangaFest, ComicSalon, Istrocon, GameExpo,... vsetko je to to iste, dokonca animeshow ktori bol predtym iba dva dni je uz trojdnovy. Ak najdes medzi nimi nejaky rozdiel daj vediet.
@sternac nie, urcite nechcem travit svoj wolny cas s niekym koho absolutne nepoznam, a radsej pojdem s partiou ludi ktorych osobne poznam. To je rovnake looserstvo ako ked mas masovu onlinehru powedzme WoW alebo Ragnarok, a tvrdis ze napriek tomu ze si tych ludi nikdy nestretol a nevidel ze to su tvoji kamarati.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Animeshow sa kona v marci tiez sa to wola GameExpo mno tie hry ktore tak prezentuju ako novinky... napr. ako tenkrat DeadSpace2 ktori som mesiac predtym presiel.
Animeshow, MangaFest, ComicSalon, Istrocon, GameExpo,... vsetko je to to iste, dokonca animeshow ktori bol predtym iba dva dni je uz trojdnovy. Ak najdes medzi nimi nejaky rozdiel daj vediet.
Ale tak Good luck!