Ani som nevedela, že Show Must Go On je až z 90tych. Ale jednoznačne je to jeden z najväčších hitov celej súčasnosti, nie len 90tych. A na rozdiel od ostatných vymenovaných songov, tento pozná takmer každý.
neviem si vybrať, každý z nich je veľkým hitom ešte aj dnes a bohužiaľ tú dobu si tak dobre nepamätám, žeby som mohla posúdiť, ktorý hit bol naozaj ten najväčší z nich...
este by sa mohlo pridat Toploader - Dancing in the Moonlight, The Verve - Bittersweet Symphony alebo Mojdo - Lady, nie su to take velke hity ako tie hore spominane, ale jednoznacne mi pripominaju devedesiate ale taky Eifell, Blood Hound Gang, Basement Jaxx, to boli take sialene One Hit Wonder co si pamatam
pre mňa určite smells like teen spirit. Jednoducho Nirvana sa mi vybaví keď sa povedia 90-te roky. Jasné show must go on je v globálnom ponímaní väčší hit, ale pre mňa jedine Nirvana.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mne tu chýba Oasis a ich Wonderwall
ale s uvedených smells, bol to najlepší song 1990 alebo 91 teraz nefím presne...