asi tak celí život od 6 do 10 rokou bol som iný nikto mi nerozumel, a každý si myslel že som debil sice nič sa na tom ani teraz nezmenilo... ale asi v tedy ked na mne sedeli všedci učitelia a u spolužiakov som velmi vlaske nebol tak to človeka trochu smení, viac nedôverčivý, a ovela odolnejším
Tak niečo až tak bolestivé som doteraz nezažila našťastie...Najviac čo ma kedy zranilo, plakala som jak blbá atď ( navyše mi to ani za to nestálo ) asi pred rokom a pol keď sa na mňa kruto vykašlal chalan bývalý
na odľahčenie
najvetšia bolest v živote u žien:
najvatsia bolest pre ženu po dvaciatke je rozchod s priatelom
najvetsia bolest pre zenu po tridsiatke je porod
najvetsia bolest pre ženu po sesdesiatke je ked sa jej prsník zachytí do retaze na bicykli
bolesti je vela velkych aj malych to patri k zivotu.takze len jeden vtip sem davam na odlahcenie: viete preco si zeny myslia ze porod je najvacsia bolest?...lebo ich este nikto nekopol do gul
určite takých chvíl bolo v mojom živote dosť a asi aj bude. S tým ale nič nenarobíme. No a tie rany sa hoja doteraz a nikdy sa poriadne nevyliečia. Konkrétne to ale rozoberať nebudem
neviem ci je to prave ta najhorsia ale je prva dost vazna na ktoru som si spomenula... je to zrada ale nie mna akoby sa zdalo ale skor moja zrada najlepsej kamaratky doteraz si to obcas vycitam a nechapem ako som jej to mohla urobit dokonca sme spolu aj plakali a odpustila mi co bolo z jej strany podla mna neuveritelne a o to viac to lutujem ona by taku vec neurobila a aj napriek tomu mi dokazala odpustit a pomalinky to zapadlo prachom no myslim ze s casu na cas si na to obidve spomenieme ... dolezita postava v tom pribehu bol jej vtedajsi priatel... podla mna uz chapete co tym myslim
Keď sa mama najedovala, že mám chalana a vrešťala po mne, potom ma chytala v amoku za prsia a medzi nohy, či sa ma tam ten chalan chytal, či mi robil dobre... To nebolo bohviečo...
mna dost poznacilo moje detstvo, no to je uz nastastie za mnou a momentalne som stastna...i ked na ukor nestastia jednej osoby co som vobec nechcela..
ale uz asi niet cesty spat...som v tom po usii../ /
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale život je život,a môj pesimizmus do dalších dní si nevšímajte...
najvetšia bolest v živote u žien:
najvatsia bolest pre ženu po dvaciatke je rozchod s priatelom
najvetsia bolest pre zenu po tridsiatke je porod
najvetsia bolest pre ženu po sesdesiatke je ked sa jej prsník zachytí do retaze na bicykli
no.. u mna sa bijú dve tak neviem.. ale nemam v umysle to rozoberat... kazdopadne zgyň ty gurvo
(strata blízkeho bolí veľmi a dlho, a ťažko sa je zmieriť s tým že,,to je život,, )
O osobných bolestiach tu nechcem hovoriť.
A o duševnej bolesti tu nejdem písať
ale uz asi niet cesty spat...som v tom po usii../ /