Otis Redding, James Brown, Elvis Costello, Serge Gainsbourg, Glenn Branca, John Coltrane, Kanye West, Bob Dylan, Neil Young, Bruce Springsteen, Bonnie "Prince" Billy, Walt Mink, Amon Tobin, William Basinski a Nick Drake
Dala som Morrisona lebo mám vždy zimomriavky z jeho pesničiek, ale je ich veľa takých osobností, antifunebracka ich vymenoval povačšinu za mňa... ešte Axl Rose ma napadol, abo zo žijúcich Slash, nedávno skonaný (existuje vôbec také slovo? Lou Reed... Bruce Springsteen, a dala by som tu aj Lennyho Kravitz aj keĎ to nieje tak 100%tne rocker ale je supr.
@nenavidim možno kvôli varhanom, tie mi občas lezú na nervy (aj keď je to asi ich poznávacie znamenie)
ja mám The Doors rada, hlavne ma bavila biografia Nikdo to tu nepřežije a celý ten príbeh, ako skladal básne, hanbil sa spievať pred publikom, tak bol otočený chrbtom a že koncerty trvali niekoľko hodín... ešte by sa dalo veľa ľudí vymenovať, ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
medzi najväčšie osobnosti by som zaradil po dekádach
50´s Elvis
60´s Jimi
70´s Freddie
80´s Freddie
Z daného výberu Elvis
Layne Staley
ale chýba napr. aj
lebo od neho sa potom veľa vecí odvíjalo
Stevie ray vaughan!
Bruce Springsteen
Buddy Holly
Lou Reed?
Lemmy!?!
Stevie ray vaughan!
No nevadí, s uvedených určite Hendrix.
Ale kedže on už pár zárezov má:
ROLLING FUCKING STONES!
Cítim sa zradený, Ty a vážne Ďzimíka Morrisona?
( joj , ja neviem prečo mám takú averziu voči Doors )
ja mám The Doors rada, hlavne ma bavila biografia Nikdo to tu nepřežije a celý ten príbeh, ako skladal básne, hanbil sa spievať pred publikom, tak bol otočený chrbtom a že koncerty trvali niekoľko hodín... ešte by sa dalo veľa ľudí vymenovať, ale