velmi, mavam pocit, ze mi nieco unika, ze som ten cas ktory som prezila mohla prezit omnoho intenzivnejsie aktivnejsie, mam pocit ze nezijem, iba prezivam
Casto,teda skoro stale tuzim aby som sa bola narodila v inej krajine,v inej rodine,v inych podmienkach...ale kedze moje zelanie je nerealne svoj zivot si budem musiet zmenit sama
ja by som sa chcel tiez narodit inde a zmenit moj zivot a byt normalny a nie ako teraz...ze ako 20 rocny sa obcas spravam ako decko hlavne co sa tyka dievcat
na sebe by som rozhodne nič nemenila (aj ked mi mnohoo veci na mne vadi, ale uz som sa s tym zmierila jedine co by som chcela, by bolo aby som sa narodila niekde inde...nemusi to byt zrovna NewYork=Dale nejake ine mesto alebo dedina okrem tej kde byvam...tu su proste strašni ludia nikto s nikym sa nechce bavit..no strašnee..
Žijem svoj život a žijem ho rada. Nikdy by som nemenila. Mám za sebou osobné tragédie, ale vďaka nim som taká, aká som. Vďaka tomu všetkému mám to, čo mám. Som šťastná a spokojná a aj keď to nie je vždy takéto krásne, cením si svoju peknú prítomnosť a teším sa, čo ma stretne v budúcnosti. Nech už tá budúcnosť bude akákoľvek, chcem ju zažiť a pobiť sa s prekážkami
Tak isto! Svoj život mám rád a žijem si ho s radosťou. Nikdy by som ho nemenil. Ak keď nemám všetko to čo by som chcel a nedosiahol som to čo som chcel aj tak ho mám rád pretože viem že na svete existujú milióny ľudí ktorý nemajú ani čo do úst dať a predsa sú sťastný len s toho málička čo majú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov